Memleket Aşkına… Helal Olsun Afşin Belediyesi’ne!

Memleket Aşkına… Helal Olsun Afşin Belediyesi’ne!

Araştırmacı-Gazeteci Zeki Demir, “Kahramanmaraş’ta gelişmeleri güzel takip eden bir ilçe belediyesi var ki, yaptığı çalışma ile oldukça başarılı bir sonuçlar alıyor. Kahramanmaraş’ın en önemli ilçelerinden biri olan Afşin Belediyesi "Afşin İçin Çal-2" projesi ile oldukça büyük bir iş başardı.

07 Ekim 2019 - 00:34

Araştırmacı-Gazeteci Zeki Demir, “Memleket Aşkına… Helal Olsun Afşin Belediyesi’ne!” başlıklı makalesinde  Afşin Belediyesi’nin sosyal projesi olan “Afşin İçin Çal-2”yi kaleme aldı.

“Günümüz zamanında artık adınızın duyulmasını istiyorsanız reklam yapmanız gerekiyor. Kabaca; reklam mesajlarının iletimi, ürün veya hizmetlerin alıcı bulabilmesine yönelik olsa da, iletimlerin gittikçe gelişen içerikleri, toplumun farklı konularla ilgili, bilgi ve görgüsünü arttırmakta ve değiştirmektedir. Bunun için ise şirketler, iş yerleri, belediyeler vesaire bu reklamlar için oldukça ciddi paralar harcıyorlar.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte reklam alanları da oldukça genişlemiş durumda… Özellikle sosyal medya alanlarında yapılan reklamlar hem düşük bütçeli, hem de geniş alanlara yayılarak oldukça etkili araçlar oluyor.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...