Memleketini ihmal etmiyor

Memleketini ihmal etmiyor

Hükümet programları nedeniyle yoğun bir mesai harcayan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak memleketi Kahramanmaraş’ı ihmal etmiyor. Dün Kahramanmaraş’a gelen Kaynak partisinin il danışma meclis toplantısına katılarak kente yapılan, planlanan, devam eden ve eksik projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

07 Ocak 2017 - 10:31

Milletvekilliği ve Bakan Yardımcılığı görevlerinde sık sık Kahramanmaraş’a gelerek istişareler eden Kaynak, Başbakan Yardımcılığı görevinde yoğun bir mesai programı olmasına rağmen yine memleketini ihmal etmiyor. Fırsat buldukça sık sık Kahramanmaraş’a gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak dün kente gelerek ziyaretlerde bulundu.


Cuma namazını Ulucami’de kılan Başbakan Yardımcısı Kaynak namaz öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanı,  iki metropol ilçenin belediye ve ilçe başkanlarıyla bir raya geldi. Kaynak; “Şehrimiz için çok faydalı fikirler çalışıyoruz. Bir yandan benim bakanlığım dışında kalan alanlarla ilgili 2017 yatırımlarına ilişkin, bir yandan belediyelerimizin planladıkları yatırımların merkezi hükümetten takiplerine ilişkin, bir yandan Kahramanmaraş’ta barındırılan 90 bin Suriyelinin istihdama, üretime kazandırılması için görüş alışverişinde bulunduk.” Dedi.


Namaz sonrası ise partisinin il başkanlığı binasına geçerek Daraltılmış İl Danışma Meclis Toplantısına katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak burada da diğer belediye başkanları, ilçe başkanları ve partisinin yönetim kurulu üyeleriyle kentte yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


İzmir’deki patlamayla ilgili de konuşan Kaynak; “İzmir’de bir trafik polisimiz büyük bir kahramanlık gösterdi. Hazırlıklara bakarsanız çok büyük bir faciayı önledi kendisi de şehit oldu. Mekânı cennet olsun. Polisimizin aslında bu tür hadiseler karşısında eğitimli olduğunu, bunun daha önce tatbikatlarını da yaptığını da gösteren bir hadisedir. Kendi canını milletimiz için daha fazla masumlar ölmemesi için feda etti.” Dedi.

 

YATIRIMLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR

Yoğun hükümet programlarının yanı sıra Kahramanmaraş’a da sık sık gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, dün kente gelerek Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek fikir jimnastiği yaptı. Kaynak, hem kendi bakanlığının sorumluluk alanının dışında kalan hem de belediyelerin merkezi hükümetteki projelerin takibiyle ilgili istişarelerde bulundu.


Başbakan Yardımcısı Kaynak’ın dünkü Kahramanmaraş programı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ziyaretiyle başladı. Cuma namazını Ulucami’de kılan Kaynak namaz sonrası partisinin İl Başkanlığına geçti. Partide vatandaşların sorunlarını dinleyerek yerinde çözüm bulan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ayrıca Partisinin daraltışmış İl Danışma Meclis Toplantısına katılarak kentle ilgili yapılan, planlanan, devam eden ve eksik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Cuma namazını ulucamide kılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak namaz çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Namaz öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı, il başkanı, iki metropol ilçenin belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Kaynak; “. Şehrimiz için çok faydalı fikirler çalışıyoruz. Bir yandan benim bakanlığım dışında kalan alanlarla ilgili 2017 yatırımlarına ilişkin, bir yandan belediyelerimizin planladıkları yatırımların merkezi hükümetten takiplerine ilişkin, bir yandan Kahramanmaraş’ta barındırılan 90 bin Suriyelinin istihdama, üretime kazandırılması için görüş alışverişinde bulunduk.” Dedi.


İzmir’de yaşanan patlamayla ilgili de konuşan Kaynak konuşmasını şöyle sürdürdü; “İzmir’de bir trafik polisimiz büyük bir kahramanlık gösterdi. Hazırlıklara bakarsanız çok büyük bir faciayı önledi kendisi de şehit oldu. Mekânı cennet olsun. Polisimizin aslında bu tür hadiseler karşısında eğitimli olduğunu, bunun daha önce tatbikatlarını da yaptığını da gösteren bir hadisedir. Kendi canını milletimiz için daha fazla masumlar ölmemesi için feda etti.


Türkiye DEAŞ’ın Fetö’nün, PKK’nın, PYD’nin, DHKPC’nin, TİKKO’nun birçok terör örgütünün kokteyl saldırısıyla karşı karşıya. Dikkat edersek PKK’nın Suriye kolu PYD ile DEAŞ sözde Suriye’de Irak’ta bir birleriyle çarpışıyorlar. Ama ikisi maalesef Türkiye’ye terör estiriyorlar ve kullandıkları yöntem aynıdır. Ortaköy saldırısındaki teröristin kullandığı yöntemle, dün (önceki gün) İzmir’deki kahraman polisimizin fedakarlığı olmasaydı elde geçirilen silahlara göre aynı yöntem olduğu görülecekti.


Bizim Suriye’deki yürüttüğümüz Fırat Kalkanı harekatıyla, Irak Başika’daki askeri varlığımızın devamıyla ve Irak’la Suriye ile yapılacak uygun zeminlerle inşallah bütün bunların o coğrafyanın Türkiye’ye sirayetini hem önlemiş olacağız hem de o sahada Türk milletinin menfaati için var olacağız.” (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...