MHP’de yarış bitti! Öner adaylıktan çekildi

MHP’de yarış bitti! Öner adaylıktan çekildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde itirazlar nedeniyle üst üste iptal edilen kongrelerin ardından flaş bir gelişme yaşandı. Eski Başkan Süleyman Öner, adaylıktan çekildi.

04 Ağustos 2017 - 16:52

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 9 Temmuz’da yapılan kongreyle MHP İl Başkanı seçilen Ömer Özkan’ın adaylıktan çekilmesi durumunda kendisinin de adaylıktan çekileceği yönünde paylaşımları bulunan Öner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Öner, MHP İl kongresinin yılan hikâyesine dönmemesi için geçtiğimiz haftalarda yaptığı; “Kahramanmaraş’taki tüm ülküdaşlarıma çağrımdır. İl kongresi için yarışan iki adayda adaylıktan çekilelim. Birlik ve beraberlik içinde sizin karar vereceğiniz yeni bir tek adayla örnek bir kongre yapalım. Ben Kutlu davamız için hazırım” paylaşımla adaylıktan çekilebileceğinin sinyalini vermişti. Hafta başında Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşen eski Başkan Süleyman Öner, ilçe başkanlarıyla da yaptığı istişare sonrası adaylıktan çekilme kararı aldı. Öner, adaylıktan çekilme sebebini sosyal medya hesabından yaptığı; “Aziz dava arkadaşlarım, MHP Kahramanmaraş il kongremiz 27.08 2017 pazar günü yapılacaktır. İlçe Başkanlarımız ve delegelerimizin çoğu ile yaptığım istişare neticesinde; Sayın Genel Başkanımızla da görüşerek, müsaadelerini isteyerek yapılacak İl kongresinde aday olmayacağım. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim. Kutlu davamıza bir ülkü neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim” paylaşımıyla duyurdu.

Öner’in adaylıktan çekilmesiyle rakipsiz kalan yeni Başkan Ömer Özkan’ın karşısına herhangi bir adayın çıkması beklenmiyor. (HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...