MHP, Dulkadiroğlu’nda şov yaptı

MHP, Dulkadiroğlu'nda şov yaptı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan ve beraberindeki ekip MHP Dulkadiroğlu İlçe binasını ziyaret etti.

12 Mayıs 2018 - 05:32 - Güncelleme: 12 Mayıs 2018 - 20:34

AYCAN: “BU DEVLET DURUŞUDUR, BU TÜRK MİLLİYETÇİSİNİN DURUŞ ŞEKLİDİR”

Toplantıda konuşan Aycan, “Biliyorsunuz cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oturup yerleşmesi için, sadece seçim değil seçimden sonraki 5 yıllık sürede bu birlikteliğin devam etmesi gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tüm kurum ve kuruluşlarıyla oturması gerekmektedir.


Yeni bir döneme, yeni bir siyasi sisteme geçiyoruz. Bu sistemin yerleşmesi için Milliyetçi Harekat Partisi her tülü desteği vermeye taahhüt etmiştir. Geçen gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu işbirliğini bu ittifakı 2073 yılına kadar da sürdürme niyeti içinde olduklarını söylemişlerdir. İnşallah bu birlikte beraberlik süreci içerisinde, uzun süreli işbirliği ile ülkemizin kaderini, ülkemizin siyasi seyrini de etkileyen bir süreç başlamıştır.


Genel başkanımız 21 yıldır başkanlığı sürecinde her zaman devletim demiştir, milletim demiştir ve devletin çıkarını partinin çıkarından, kişisel çıkarından öncelikli tutmuştur. Bugün de yaptığı budur. Anlamayanlar anlasın bir kez daha söylüyorum. Bu devlet duruşudur, bu Türk milliyetçisinin duruş şeklidir. Önemli olan devletimiz güçlü olsun önemli olan devletimiz muzaffer olsun” dedi.

 

AKPINAR: “BU SEÇİMLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere dikkat çeken aday MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Biz Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak bu seçimlere oldukça önem veriyoruz ve ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eminim ki bu önemli seçimleri kazanacağımıza ve Türkiye’nin yeni bir yola gireceğine eminim.”

 

CEYHAN: “24 HAZİRAN’DA TÜRKÜN BOZKURT DURUŞUNU GÖSTERECEĞİZ”

Toplantıda söz alan MHP Aday Adaylarından Fatih Mehmet Ceyhan, şunları dile getirdi: “Biz Türk milliyetçileri olarak Türkün Bozkurt duruşunu, milli duruşunu göstermemiz adına 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri oldukça önemsiyoruz. Bu seçimler vatanın önemli olduğunu ve gerisinin teferruat olduğunu aldığımız ülkücü anlayış ve terbiye ile yaşayan insanların zaferi ile sonuçlanacaktır. Sefer bizden, zafer Allah’tan olsun.”

 

YILDIZ: “ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ ÜLKEMİZ AÇISINDAN OLDUKÇA ÖNEMLİDİR”

Önlerinde bulunan sürecin ülke için önemli bir süreç olduğuna dikkat çeken aday adayı Sermet Yıldız, şunları dile getirdi: “Milliyetçi ve ülkücü hareketin, ilçe teşkilatlarının hemen hemen her kademesinde görev aldım. Son yapılan büyük kurultayda da disiplin kurulu üyesi olarak seçildim. Önümüzdeki süreç ülkemiz açısından oldukça önemlidir. Sizlerden partimize destek bekliyoruz”

 

ÖZKAN: “ŞEHRİMİZ CUMHUR İTTİFAKI İLE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİZ”

Son olarak kürsüye gelen aday adayı Ömer Özkan ise şunları kaydetti: “MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptığımda ülkeme, vatandaşlara, teşkilatıma nasıl daha iyi hizmet edebilirim diye bugün bu göreve talip oldum. İnşallah şehrimiz cumhur ittifakı ile Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz. Ancak milletvekilliği seçimlerinde Kahramanmaraş’ta bir olan vekil sayımızı en az 4 ‘e çıkartabilmek için çalışacağız. Sizlerin sayesinde Meclis’te milliyetçi ve ülkücü kardeşlerimizin olmasını sağlayacağız.” diye konuştu.




















YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...