MHP’li Yıldız: Seçimlerden İyi Sonuç Aldık

MHP’li Yıldız: Seçimlerden İyi Sonuç Aldık

Milliyetçi Hareket Partisi, MDK Üyesi Sermet Yıldız, 24 Temmuz’da gerçekleştirilen seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız, “Her şeye rağmen başarılı sonuç aldık diyebiliriz. Bu konuda bize destek veren teşkilatlarımıza, seçim komitelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

25 Temmuz 2018 - 19:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Yıldız, 24 Temmuz’daki Cumhurbaşkanlığı sistemi seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP’nin Kahramanmaraş’ta güçlü bir seçim çalışması gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldız, şunları dile getirdi: “24 Haziran seçimleri sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi olarak aday listelerimiz ortaya çıkmasının ardından biz memleketimiz Kahramanmaraş’ta özellikle kendi bölgem olan Afşin-Elbistan tarafında güçlü bir seçim komitesi oluşturup seçimlerde yapılabilecek maddi manevi her türlü argümanları ortaya koyup bir seçim kampanyası yürüttük. Bu kampanyayı da Genel Başkanımız Bahçeli’nin ortaya koymuş olduğu 15 Temmuz sonrasındaki siyasi adımlar ve bunun neticesinde milli birlik ve beraberlik adı altında Cumhur İttifakı adı altında kampanya yürüttük. Bu kampanyayı da bu ruha uyacak şekilde yürüttük. Aldığımız netice yeterli olmasa da biz Kahramanmaraş’ta oy oranımızı ciddi bir şekilde arttırdık ve özellikle kendi bölgem olan Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü’nde iyi bir seçim geride bıraktık. Ancak Ekinözü’nde ciddi bir oy kaybımız var.”

‘KUZEY BÖLGEDE İYİ OY ALDIK’

Seçimlerin ardından Kahramanmaraş’taki MHP teşkilatlarına ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren MHP’li Yıldız, “İşte seçimlerde daha iyi nasıl olunabilirdi, daha verimli nasıl çalışabilirdik gibi bu konuları ortaya koymak açısından çalışmalar yapıyoruz. Dediğim gibi aldığımız sonuç yeterli değil ama Türkiye genelinin yaklaşık 5-6 puan üzerinde Kahramanmaraş’ta oy aldık. Özellikle bu kuzey kesimde bu oy oranı daha yüksek. Bu seçimlerde tüm olumsuzluklara rağmen, içimizdeki bölünmelere ve hainlere rağmen iyi çalıştık ve iyi sonuçlar elde ettik. Her şeye rağmen başarılı sonuç aldık diyebiliriz. Bu konuda bize destek veren teşkilatlarımıza, seçim komitelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘YEREL BASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Önlerinde yerel seçimlerin olduğunu ve artık yerel seçimlere odaklanmaları gerektiğini söyleyen MHP MDK Üyesi Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu yerel seçimlerde daha iyi bir şekilde çıkması için bugünden itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan seçimlerin ülkemize, milletimize ve özellikle memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş’tan Milletvekili seçilen tüm vekilleri tebrik ediyorum. Bu dönem içerisinde Kahramanmaraş yerel basınında Milliyetçi Hareket Partisi’ne çok ciddi destekler gördüm. Çalışmalarımızın vatandaşlara ulaştırılması açısından çok ciddi yardımları oldu. Bu yüzden onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

‘ÇOCUKLAR GÜVEN ALTINDA DEĞİLSE ÜLKE DE GÜVEN ALTINDA OLMAZ’

Son zamanlarda artan çocuk istismarı ve cinayetleri hakkında konuşan Yıldız, bu konuda ise şunları dile getirdi: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli çocuk istismarı konusunda yapılması gereken tüm şeyleri yapıyor. Yani bu konuda idam ise idam, ceza ise ceza dedi. Biz Genel Başkanımız Bahçeli’nin ortaya koyduğu bu iradeyi doğru buluyoruz. Hakikaten çocuklarımızın geleceği güven altında değilse bu ülke de güven altında değildir. İdam konusunun Bahçeli’nin belirttiği gibi bir an önce Meclis’ten çıkması gerekiyor. Bu konunun temelinde eğitimin de çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x