Milletvekili İmran Kılıç kimleri işaret etti?
Reklam

Milletvekili İmran Kılıç kimleri işaret etti?

Sakin davranışlarıyla tanınan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç milletvekilliği boyunca en sert tepkiyi gösterdi. Kılıç, 3-5 metrekare odalarda milletvekili yardakçılarıyla birlikte kendisine yönetilen saldırıya cevap verdiğini belirtti. Kılıç’ın işaret ettiği milletvekili ve algı operasyonu yapanların kim olduğu merak konusu oldu.

01 Haziran 2018 - 05:08

Ak Parti Kahramanmaraş’ta aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Hafta sonu Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına damga vuran konuşmaya Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve aday listesinin 4’üncü sırasında bulunan İmran Kılıç yaptı.

Sakin davranışlarıyla tanınan Kılıç’ın tepki verdiği milletvekili ve algı operasyonu yapanların kim olduğu belirlenemedi. Üstü kapalı bir şekilde algıcılara gönderme de bulunan Kılıç, TBMM’de ne komisyon ne de genel kuruldaki çalışmaların birini bile kaçırmadığını dile getirdi. Ak Parti’nin bir dava hareketi olduğuna değinen Kılıç kendilerinin de Allah rızası için çalıştıklarını ifade etti.

Yurt dışı görevleri dışında TBMM’deki yasama faaliyetlerinde bir gün bile devamsızlık yapmadığını dile getiren Kılıç TBMM’de kendi grubu içerisinde en çok söz alıp konuşan tek milletvekili olduğunu dile getirdi. Kılıç; “En çok sözü ben aldım, ben konuştum ülkemin ilimin Kahramanmaraş’ımın sorunlarını her vesileyle orada dile getirdim ve bu sahada birincilik bendedir. Bunları söylerken nefsime pay çıkarmıyorum çünkü gurur kibir Müslümana yakışmaz.” Dedi.

Kendisiyle ilgili algı operasyonu yapanlara da sert dille tepki gösteren Kılıç algıcılara Akbis istatistikleriyle cevap verdi. Milletvekilinin çalışma karnesinin kayıt edildiği Akbis’de tüm bilgilerin olduğuna değinen Kılıç; “evimi Ankara’ya götürmedim. Yurt dışı programlarım ve meclis çalışmaların dışında atlayıp uçağa memleketime gelip programlara katıldım.

Burada o algı operasyonunu yürütenlere cevabımdır; 2 ,5 yıl içerisinde ilimde Kahramanmaraş’ın her bir yerinde merkezi yerlerle beraber en az gidilen yerleri gözeterek ziyaretler yaptım. Kahramanmaraş milletvekili olmadan öncede değişik ilçelerde 22 yılı aşkın görev yapmıştım ve o görev sürem içerisinde Kahramanmaraş’ımızın il ve ilçelerinde o gün ki şartlarda köy ve mezralarında %95 itibarıyla hiç uğramadığım bir köy bir mezra bile yok idi ben siyasete böyle girdim. Ve o algı operasyonlarını yürütenlere bir sözüm var buradan; onlar ve bir kısım yardakçılarına ki bu tabirimi de onların bir kısım milletvekili arkadaşlarımızla beraber yönelttikleri saldırıya cevap olarak veriyorum, söylüyorum; onlar oturdukları yerden 3-5 metrekarelik bir alandan çıkmadan algı operasyonlarını yürüten insanlara diyorum ki; yerinizde yatmadan 10 yıl gecenizi gündüzünüze katsanız Kahramanmaraş il hudutları dahilinde İmran Hoca’nın milletvekili seçilmeden önce muhatap olduğu insanların yarısına ulaşamazsınız   ve ben 2097 faaliyetimde 2,5 yılda 1 milyon 127 bin nüfuslu Kahramanmaraş’ımızda 2 milyon 120 bin 551 kişiye ulaşmışım. Ankara’daki görevimde bir tek aksama olmadan Kahramanmaraş’ta da artakalan zamanımdaki en temel görevimdir, bu kadar insanımıza ulaşmışım. Kahramanmaraş nüfusunu 2,5 yılda diyalog açısından ikiye katlamışım. O algı operasyonu yapanlara bu cevabımdır .”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...