Milletvekili Öçal, 12 Şubat Kurtuluş Günü Mesajı

Milletvekili Öçal, 12 Şubat Kurtuluş Günü Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 12 Şubat Kurtuluş günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

11 Şubat 2019 - 03:16

Milletvekili Öçal, mesajında; “Kahramanmaraş, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır.

Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, yedi düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik.

12 Şubat Kurutuluş Destanımız, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır.

Türk Milleti, 15 Temmuz’da da, emperyalist heveslere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiştir.

Tarihimizin her döneminde olduğu gibi bugün de, kendimizle birlikte umudunu bize bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele ediyoruz.

Bu yüce gönüllülük ülkemizin en büyük güç kaynağıdır.

Diğer zaferlerimiz gibi, 12 Şubat Kurtuluş Destanımız da, dünyanın en güçlü ordularından birine karşı, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren tarihte eşi benzeri olmayan emsalsiz bir şahlanış destanı, şanlı bir zaferdir.

Bu destansı mücadele aynı ruh ve inançla devam etmektedir. Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum.

Türkiye’ye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadeleyi de kazanacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 12 Şubat Kurtuluş Günümüzün 99. yıldönümünde başta şanlı ecdadımız olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyor; ay yıldızlı bayrağımızın semalarımızda şan ve şerefle sonsuza kadar dalgalanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu kutlu günümüzde eşimin sağlık sorunlarından dolayı hemşehrilerimin yanında olamamanın üzüntüsünü yaşıyor, Aziz Kahramanmaraşlıların 12 Şubat Kurtuluş Günü’nü yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...