Milletvekili Reyhanlıoğlu’ndan annelere ve babalara çağrı

Milletvekili Reyhanlıoğlu’ndan annelere ve babalara çağrı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu; “Eski Türkiye’yi çok iyi bilmiyorlar, 10 yaşında Ak Partinin hizmetini almaya başlayan gençlerimiz bugün 25 yaşına gelmiş ve geçmişte Türkiye’nin ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğini bilmiyorlar, bizde onları anlattık. Buradan annelere, babalara tavsiyem, lütfen gençlerimize eski Türkiye’yi anlatalım.”

11 Nisan 2017 - 20:55

Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Üniversite sokağı, Hayat Hastanesi sokağı ve 12. Sokak esnaflarını ziyaret etti.

İşyerlerine girerek tek tek neden ‘evet’ verilmesi gerektiğini örnekleriyle anlatan milletvekili Reyhanlıoğlu eksi Türkiye’yi bilmeyen gençlerin üzerinde çok durdu. Anne ve babalara da çağrıda bulunan Reyhanlıoğlu istikrar gelmemesi durumunda mevcut kazanımların da risk altında olduğunu söyledi.

Reyhanlıoğlu; “Referanduma çok kısa bir zaman kala vatandaşlarımızın kararlarını çoktan verdiğini görüyoruz. ‘evet’ yönünde gerçekten çok büyük teveccühler var ve bizde teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimizde azda olsa gençlerimizde ‘hayır’ diyenler çıktı, bizde onlara yeni sistemi anlattık ve dikkatlice dinlediler. Eski Türkiye’yi çok iyi bilmiyorlar, 10 yaşında Ak Partinin hizmetini almaya başlayan gençlerimiz bugün 25 yaşına gelmiş ve geçmişte Türkiye’nin ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğini bilmiyorlar, bizde onları anlattık. Buradan annelere, babalara tavsiyem, lütfen gençlerimize eski Türkiye’yi anlatalım. Bugünlerde olduğu gibi hep düzen içerisinde, hep bolluk ve bereket içerisinde yaşamadığımızı anlatalım. Bugünler sürekli böyle olacak diye bir şey yok. Eğer Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kuraraktan, ülkemize bir kalıcı çözüm bırakamazsak, her an biz yine risk altında oluyoruz. Onun için tüm vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum; ‘evet’ olarak cumhurbaşkanlığı sisteminde bize destek vermelerini arzu ediyorum.” dedi.

Bir bayan milletvekili olarak gece gündüz sahada tüm ilçe ve mahalleleri gezen Reyhanlıoğlu bir anne olmasına rağmen yoğun tempoda zamanını sahada geçirmeye kendisi gibi ailesinin de alıştığını söyledi. Reyhanlıoğlu; “ben teşkilatçıyım, 2001 yılından beri Ak Partide görev aldım ve tüm seçimlerde ara vermeden çalıştım. Bu benim artık bir yaşam şeklim oldu ve çok zevk alıyorum. Ülkem için bir vatandaşlık görevimi yaptığımı düşünüyorum. Allah’ım da bu konuda bana vatanıma ve milletime hizmet etmeyi nasip etti.” Dedi.

Siyasete başladığında çocuğunun biri 3, diğeri de 5 yaşında olduğunu hatırlatan Milletvekili Reyhanlıoğlu şöyle konuştu; “şuan üniversiteli oldular, onlarında bu hayat biçimi oldular, anne ile ayrı yaşamaya alıştılar. Bunu da birilerinin yapması lazım ve bize nasıp oldu.”

Bir köy dışında Dulkadiroğlu bölgesinin tüm mahallelerini, tüm caddelerini karış karış gezdiklerini, ziyaret etmedikleri köye de yarın (Bugün) gideceklerini belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da daha öncesi seçim manzaralarından daha iyi bir durumla karşılaştıklarını söyledi. Okay; “Daha önceki seçim süreçlerine benzer manzaralarla karşılaşıyoruz, hatta diğer seçim süreçlerinden daha iyi tepkiler ve teveccühle karşılaşıyoruz, bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah bu referandum da sahadaki yaşadıklarımıza göre hem Kahramanmaraş’ta hem de ilçemizde çok büyük oranlarda ‘evet’ çıkacağına inanıyorum” dedi.

ziyaretlerde çok nadir olsa da ‘hayır’ vereceğini söyleyen vatandaşlarla karşılaştıklarını belirten Okay, “biz o arkadaşlarımızı da yeni paketi anlatarak ikna etmeye çalışıyoruz. Eski Türkiye’yi bilmeyen gençlerimize daha çok önem veriyoruz. Gençlerimizi aydınlatmamız lazım, istikrarsızlığın mevcut kazanımlarıda kaybedileceğini bilmiyorlar. İnşallah istikrarın devam etmesi ve mevcut imkanların da daha da artırılması için yüksek oranda ‘evet’ çıkacağına inanıyorum” diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...