Milli Yüzücü Eroğlu, KSÜ öğrencileriyle bir araya geldi
Reklam

Milli Yüzücü Eroğlu, KSÜ öğrencileriyle bir araya geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen söyleşi kapsamında Bedensel Engelliler Dünya Yüzme Şampiyonu Beytullah Eroğlu, KSÜ öğrencileri ile bir araya geldi.

03 Ekim 2018 - 17:16

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda düzenlenen söyleşi programına BESYO Müdürü Doç. Dr. Ünal Türkçapar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Söyleşi programı kapsamında Bedensel Engelliler Dünya Yüzme Şampiyonu Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu, KSÜ öğrencileriyle dünya şampiyonluğuna ulaşmasında katkı sağlayan süreçleri paylaştı.

“Ülkemi daha iyi yerlere taşımak için azimle çalıştım.” diyen Eroğlu, “Avrupa’ya dünyaya İstiklal Marşı’mızı ayakta söyletmek büyük bir gurur. Biz bu gururu bu onuru hak ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başarının kolla bacakla ilgili bir durum olmadığını ifade eden Eroğlu, “Başarı istemekle alakalı. Bahanelere sığınmadan başarıya ulaşmak için azimle çalışmak gerekir. Ben böyle doğdum, bu şekilde de öleceğim. Neden böyle doğduğumu sorgulamadım. Önemli olan aradaki zamanda neler yaptığımız, neleri başardığımızdır.” dedi.

Söyleşi programının son bölümünde Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x