Minik bir armağan kocaman bir mutluluk
Reklam

Minik bir armağan kocaman bir mutluluk

Özel Özgür Simya Lisesi öğrencileri Köy Okulu Sosyal Projesi kapsamında Onikişubat İlçesi sınırları içerisinde bulunan Sarıgüzel köyü Ali Koca İlköğretim okulu ve Orta okuluna yardım kampanyası yaptı.

18 Ocak 2019 - 04:04

Minik Bir Armağan Kocaman Mutluluk’’ sloganı ile başlayan bu yardım projesinde 200 yakın ihtiyaç sahibi öğrenciye bot, kaban, kırtasiye ve soru bankası yardımı yapılarak Simya Lisesi öğrencileri ile Sarıgüzel Köyü öğrencileri arasında sıcak bir kucaklaşma yaşandı.

Özel Özgür Simya Lisesi Müdürü Adem Göçken,  öğrencilerimizle 100 km uzaklıkta olan soğuk ve karlı hava koşullarına rağmen 2 saat yol gittikten sonra bizleri bekleyen gülen ve umutlu bir o kadar da heyecanlı öğrencilerimizle buluştuk. Bu projede öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarla bir çocuğun bile mutlu olması veya üşümemesi için büyük çaba göstererek bu yardım kampanyasını sahiplendiler ve kendi elleri ile botları ve kabanları giydirdiler. Yüzlerce çocuğun gönlünü almak üşüyen ayaklarını ısıtmak, ihtiyaç sahibi bir çocuğa yapılabilecek en güzel armağandır.

Okul Müdürü Adem Göçken bu gibi sosyal sorumluluk projelerinin gençlerimizi bilinçlendirerek daha geniş alanlarda ve daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve model alınmasının çok önemli olduğunu dile getirdi ve bu projemizde emeği geçen herkese ayrı teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x