Müdürler Derneğinden Başkan Debgici’ye ziyaret
Reklam

Müdürler Derneğinden Başkan Debgici’ye ziyaret

Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

22 Nisan 2018 - 04:27

Onikişubat ilçesine bağlı Tekir ve Köseli mahallesi sakinlerinden Müdürler sülalesine mensup vatandaşların kurduğu Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi makamında ziyaret etti. Yönetimi adına başkan Debgici’ye görevinde başarılar dileyen Müdürler Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın Ak Parti iktidarıyla büyük hizmetlere kavuştuğunu hatırlattı. Taze kanlarla bu hizmetlerin katlanarak devam edeceğini aktaran Kara, Kahramanmaraş’ın her anlamda büyüyeceğini ve gelişeceğini söyledi.
Kara, ziyaret ile ilgili şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kongre sonrasında il başkanlığına seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici başkanımızı makamında ziyaret ettik. Yönetim kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz bu ziyarette başkanımıza ve ekibine başarılar diledik. Derneğimiz birlik ve beraberlik örneği sergilemek amacıyla kurulmuş bir yapıdır. Bu durumu da göz önünde bulundurarak şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına her türlü birlik ve beraberlik hareketine destek olmaya hazırız. Bu sebeple çeşitli STK’lara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün de değerli Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x