Müdürlerden Mahçiçek’e ziyaret

Müdürlerden Mahçiçek’e ziyaret

Müdürler Derneği Başkanı Celal Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti.

12 Mayıs 2018 - 04:43

Aile bağlarını kuvvetlendirmek ve gelecek nesillere bu bağları en güçlü şekilde aktarmak amacıyla kurulan Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Celal Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti.
Onikişubat ilçesine bağlı Tekir ve Köseli mahallesi sakinlerinden Müdürler sülalesine mensup vatandaşların kurduğu Müdürler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin en büyük destekçilerinden birinin de Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek olduğunu kaydeden Kara, ziyarette yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti.
Müdürler derneği olarak birlik ve beraberliği muhafaza ederek aile bireylerini bir arada tutmayı hedeflediklerini aktaran Kara, bu noktada yerel yöneticilerin de çok büyük desteğini gördüklerini kaydetti. Yaz aylarında çeşitli faaliyetler planladıklarını aktaran Kara, bu faaliyetlerde tüm hemşerilerini bir araya getireceğini belirtti.
Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’de ortaya koydukları projeleri anlattı. Onikişubat ilçesinin özel projelerle ihya edildiğini aktaran Mahçiçek, şunları söyledi: “Değerli dernek üyelerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşlarına ayrı önem veriyoruz. Onikişubat ilçemizi ihya ederken bu noktada sivil toplum kuruluşlarıyla da istişarelerde bulunuyoruz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...