Muharrem İnce Kahramanmaraş’ geliyor!
Reklam

Muharrem İnce Kahramanmaraş’ geliyor!

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyabilmek ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilebilmesi adına halka hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdüren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç’tan memleketlisine önemli bir çağrı geldi.

18 Haziran 2018 - 02:16

Seçim çalışmaları kapsamında bayramın 2. gününü Ekinözü ilçesine ayıran CHP’nin ‘Atom Karınca’sı Ali Öztunç, ilçedeki tüm köylere ziyaretlerde bulunarak adeta iddiasını ortaya koydu. Sabah erken saatlerde ilçe teşkilatıyla bayramlaşan Öztunç, çarşı- pazarda da esnafla bir araya geldi.

 

“EKİNÖZÜ HAK ETTİĞİ DESTEĞİ ALAMIYOR”

Ekinözü benim memleketim sayılır diyen Öztunç, “Ekinözü gibi turistik bir bölge maalesef hak ettiği desteği ne Kahramanmaraş’tan ne de Ankara’dan alabiliyor. Biz dönemimizde yüzümüzü Ekinözü’ne döneceğiz. Ekinözü önümüzdeki yıllarda en güzel dönemini bizim iktidarımızda yaşayacak. Ekinözü artık tamam diyor” ifadelerini kullandı.

Ekinözü esnafı ve merkez mahalleleri ziyaretleri sonrası ilçe köylerinde de ayak basmadık toprak bırakmayarak gördüğü her yurttaşla tek tek bayramlaşan Öztunç, tüm Kahramanmaraşlılara seslenerek önemli bir çağrıda bulundu.

 

MUHARREM İNCE KAHRAMANMARAŞ’A GELİYOR

Ekinözü ve Kahramanmaraş’tan seçimlere bir hafta kala partisi adına destek isteyen Öztunç, memleketlisine 18 Haziran Pazartesi günü saat: 14.00’de Müftülük meydanında Muharrem İnce’nin  Kahramanmaraş’a sesleneceği müjdesini verdi.

Tüm Kahramanmaraşlıları büyük mitinge davet eden Öztunç, şu ifadeleri kullandı.

 

“BU BÜYÜK COŞKUYA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

“Önümüzdeki Pazartesi günü her kesimin desteğini arkasına alarak tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla yola çıkan Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Kahramanmaraş’a geliyor. Kahramanmaraş tarihindeki en büyük mitinglerde birine imza atacağız. Tüm hemşerilerimi Pazartesi günü bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum”  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...