“MÜSİAD iyi günde ve kötü günde dost edinir”

“MÜSİAD iyi günde ve kötü günde dost edinir”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi, kent protokolünü iftarda buluşturdu.

18 Mayıs 2019 - 05:49

Kervan Han’da düzenlenen iftar programına Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, “MÜSİAD, vefadır, kardeşliktir. MÜSİAD, ezel-ebed birlikte yürümektir. MÜSİAD, iyi günde ve kötü günde dost edinir.”dedi.

Şehre değer katmak ve üretmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Kervancıoğlu şunları söyledi: “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak şehrimize değer katmak, hizmet üretmek, kentimizi tanıtmak, iş ortam ve olanaklarını geliştirmeye çalışarak istihdamı artırmak, genel idarelerimiz ve yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimizi geliştirebilmek için bir mücadele içerisindeyiz. 14 bin üyesi olan, yurt içinde 86 şube ve temsilciliği, Dünya genelinde ise 224 noktada teşkilatlanmış olan büyük MÜSİAD ailesinin 4 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurulu’nda şehrimizin yetiştirdiği üç iş adamımız, 20 kişilik yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir. Biz Kahramanmaraş MÜSİAD olarak bu durumu şehrimizin kazandığını, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğimizi belirtmek istiyorum. Huzurunuzda şehrimizi önemsediğini bildiğimiz bu fırsatı bize kazandıran Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’a şükranlarımızı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...