Narkotik, şehri temizlemekte kararlı

Narkotik, şehri temizlemekte kararlı

Kahramanmaraş’ta narkotik timleri içerisinde anne ve bir kızının olduğu araca operasyon düzenledi. Şehri torbacılardan temizlemekte kararlı olan dedektifler düzenledikleri operasyonda kızın üzerinde 590 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

15 Şubat 2017 - 14:10

Son aylarda uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan narkotik timleri operasyon üzerine operasyon yapmaya devam ediyor. Önceki gün Gaziantep yolundan şehre giriş yapmak isteyen şüpheli bir aracı takibe alan dedektifler içerisinde 2 bayan 1 erkek olan aracı durdurdu.

Araç içerisinde bulunan 60 yaşındaki Fatma T. İle kızı 33 yaşındaki Ayşe T. Ve uyuşturucu tacirliğinden sabıkalı Salih C.’nin üzerinde ve araçta arama yapıldı. Yapılan aramada torbacılık yaban uyuşturucu madde taciri Ayşe T.’nin üzerinde 590 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Annesiyle birlikte uyuşturucu haplarla yakalanan Ayşe T.’nin 3 Temmuz 2016 günü KSÜ Avşar Kampusu yakınlarında 218 uyuşturucu hapla yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Feyzi T.’nin de kardeşi olduğu öğrenildi.

 

ŞAFAK OPERASYONU

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah 7 ev ve 4 torbacıya şafak operasyonu düzenledi. Sabahın erken saatlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 23.80 Gr eroin maddesi ile 7 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Dün sabah saatlerinde 4 torbacıya eş zamanlı operasyon düzenleyen narkotik timleri torbacı diye tabir edilen Ramazan E.(23)’nin ikametinde 9.75 gr. Gökhan K. (36)’nin ikametinde ise 14,5 gr. Eroin ele geçirdi. Ufuk K.(31)’nın ikametinde de 7 gr. Esrar maddesi ele geçirdi.

Şüphelileri sorgulamak üzere emniyet getiren Narkotik timleri, sorgusu tamamlanan uyuşturucu madde tacirlerini adliyeye sevk etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi