Nekropsi 5 Ekim’de Yeniden Sahnede…

Nekropsi 5 Ekim’de Yeniden Sahnede…

Farklı konser fikirleri ve sahne performanslarıyla kalabalık, renkli bir izleyici kitlesine sahip olan Nekropsi uzun bir aradan sonra ilk konserini 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Ada Müzik ve Must Entertainment organizasyonuyla Moda Kayıkhane’de düzenlenecek “Burada Müzik Var” etkinlikleri kapsamında verecek.

23 Eylül 2018 - 06:11

Grup, Cem Ömeroğlu (Gitar, ses), Cevdet Erek (Davullar, ses), Kerem Tüzün (Bas, ses) ve Gökhan Goralı’dan (Gitar, ses) oluşan kadrosuyla, 5 Ekim Cuma gecesinin final sahnesine yoğun bir prova trafiği içerisine hazırlanıyor.

Yerel öğelerin de kullanıldığı, parçalarında hemen her tür geçişin bulunduğu albümleriyle Türkiye’de ve dünyada kendilerine özel bir yer edinen Nekropsi, 4 yılı aşan bir sürenin ardından ilk kez “Burada Müzik Var” etkinliklerinde sahne alacak.

Burada Müzik Var ile İlkler Yaşanacak

9 gece boyunca, 2 farklı sahnede 27 ayrı performans içerisinde 42 sanatçının sahne alacağı Ada Müzik Günleri’nde, uzun aralardan sonra ilk konserlerini gerçekleştirecek gruplarla birlikte, daha önce hiçbir yerde dinleyici karşısına çıkmamış özel programlar da müzikseverlerle buluşacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...