Niğde Belediyespor formayı sahaya bıraktı

Niğde Belediyespor formayı sahaya bıraktı

Ligin 16. Haftasında Kipaş Kahramanmaraşspor’u konuk eden Niğde Belediyespor’da Zor şartlarda, dağılma aşamasındaki ev sahibi ekip 1 puanı 90+3'te Kaptan Hakan Çevik'in son dakika golü ile kurtarırken İçinde bulundukları durumu protesto için forma bırakma eylemi yaptılar.

14 Aralık 2017 - 01:43

TFF 2 lig Beyaz gurupta Niğde Belediyespor Kahramanmaraş Spor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kaldı. Niğde Belediyespor yaşadığı sıkıntılara rağmen kendi sahasında ağırladığı Kahramanmaraş karşılaşmasında maçın ilk yarısında yaptıkları üst üste atakları gole çeviremeyen iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. Maçın ikinci yarısında Kahramanmaraş’lı futbolcu Aydın’ın yaptığı asisti Timur gole çevirerek Niğde Belediyespor karşısında Kahramanmaraş 0-1 öne geçti. Maçın son dakikalarında tek kale oynayan Niğde Belediyespor aradığı golü 90+4’te Hakan Çevik ile bularak maçı beraberliğe taşıdı. Niğde Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraş ile 1-1 berabere kaldı.

 

FORMALARI ÇIKARTARAK PROTOKOLÜ PROTESTO ETTİLER

Maç sonucu Niğde Belediyesporlu futbolcular sahanın ortasına formalarını çıkartarak Niğde Protokölünü protesto ettiler. Niğde Belediyespor yaşadığı maddi sıkıntılar sonrası geçtiğimiz hafta sonu teknik direktör Ahmet Yavuz'un istifasının üzerine bu hafta da Niğde Belediyespor yönetimi istifa etmişti. Ligin 16. Haftasında Kipaş Kahramanmaraşspor’u konuk eden Niğde Belediyespor’da Zor şartlarda, dağılma aşamasındaki ev sahibi ekip 1 puanı 90+3'te Kaptan Hakan Çevik'in son dakika golü ile kurtarırken İçinde bulundukları durumu protesto için forma bırakma eylemi yaptılar.

 

‘KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR’

TFF 2. Lig Beyaz Grup 16. hafta maçında Kipaş Kahramanmaraşspor, Deplasmanda Niğde Belediyespor ile 1 – 1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın İkinci yarıda Akdeniz Aslanları maçın 84. Dakikasında golü ile üstünlüğe çıkış yaşarken, müsabakanın uzatmalarında (90+4)de yediği golle Dakikada 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Temsilcimiz Kipaş Kahramanmaraşspor puanını 11’e çıkarttı. Niğde 5 Şubat Stadyumundaki zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesinden İlker Yasin Avcı yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesinden Armağan Çekinmez ile Aykut Onar üstlendi. 1 Kırmızı kartın çıktığı mücadelenin 70. Dakikasında Konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşsporda Timur Bayram Özgöz'ün golü bulurken ev sahibinin golü ise 90+4’te geldi ve müsabaka 1-1 tamamlandı. Yaşanan sıkıntılar sonrası Niğde Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraş spor ile 5 Şubat stadında karşı karşıya geldi. Niğde Belediyespor ve Kahramanmaraş Sporlu futbolcular, sahaya ‘Kudüs Kırmızı Çizgimizdir’ yazılı pankart ile çıktı. Karşılaşmaya gelen taraftarlar da İsrail'in bu kararına tezahüratlarla tepkilerini gösterdi. ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'i başkenti olarak tanıdığını açıklamasının ardından gelen tepkiler TFF 2. lig müsabakalarında da sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...