Öçal: “Ak Kadrolar Dimdik Ayakta”

Öçal: “Ak Kadrolar Dimdik Ayakta”

27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal, seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

12 Haziran 2018 - 05:38

AK Parti Milletvekili Adayı Habibe öçal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve teşkilat yönetim kurulu ile birlikte Minehöyük, Hacıbebebek, Çobantepe, Göllühöyük(Körgocalar), Çamrak ve Kuyumcular Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya gelerek, Türkiye'nin Ak Parti ile yakaladığı istikrar ve büyümenin devamı için 24 Haziran'da destek ve dualarını istedi.

27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Habibe Öçal,Hep birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Kahramanmaraş’ımızda ve Türkoğlu’muzda en yüksek oyu almak için çalışacağız. Bunun için çalmadık, sıkmadık el kalmayacağız.

Halkımıza neden AK Partiyi desteklemeleri gerektiğini anlatacağız. Allah'a şükür halkımız Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıkıyor. Ancak biz eksik kalan ve ulaşılamayan vatandaşlara ulaşarak onlarında desteğini almak için gece gündüz çalışacağız. 24 Haziran'a kadar durmaksızın sahada koşturacağız." dedi.

Ziyaret esnasında AK Parti Milletvekili Adayı Habibe ÖÇAL, doğduğu ve büyüdüğü çocukluğunda çapa yaptığı tarlalarda çalışan işçilerin yanına giderek, işçilerle birlikte pamuk çapası yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...