Öçal: “Esnaf istikbal ve istiklal diyor”

Öçal: “Esnaf istikbal ve istiklal diyor”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal, Çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Öçal, ''Esnaf İstikbal ve İstiklal diyor. Bunun içinde 24 Haziran’da kararlılar'' dedi.

11 Haziran 2018 - 03:52

AK Parti Kahramanmaraş 27.Dönem 6.Sıra Milletvekili Adayı Habibe Öçal, seçim çalışmalarını Azerbaycan Bulvarı üzerinde sürdürdü.  AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'da, Öçal'a esnaf ziyaretinde eşlik etti.

Ziyaret sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Habibe Öçal, ''Burada biz şunu gördük; Esnaf İstikbal ve İstiklal diyor. Bunun içinde 24 Haziran’da kararlılar. Esnafımızın, halkımızın bu kararlılığını görmek bizi mutlu etti. Yani halkımız hiçbir şekilde kendi geleceğini hiç kimseye emanet etmek istemiyor. 16 yıldan bu yana AK Parti’nin verdiği hizmetlerden dolayı bir memnuniyet var. Şunu haykırıyorlar; AK Parti milletten aldığını, millete geri verdi. Kendimizde olanı kendimizde gördük gibi bir anlayış var bu bizi çok mutlu etti.  İnşallah Maraş’ta  8’de 8 yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ise Kahramanmaraş AK Parti kadın kolları olarak bizde çalışmalarımıza devam ediyoruz diyerek şunları söyledi;  ''Tek koldan değil, birkaç koldan devam ediyoruz. Bu gün bir yandan ev toplantılarımız devam ederken bir yandan sayın Vekilimiz Habibe Öcal Hanımefendiye refakat ediyorum eşlik ediyorum. Esnaf gezilerimiz devam etmekte, halkımızla bir arada oluyoruz onların gönüllerine, kalplerine girmeye çalışıyoruz zaten gönülleri ve kalpleri bizde. Bir daha em hal olup onların sorunları dilekleri istekleri varsa da yine yapabildiğimiz ölçüde onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.'' 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...