Okul Dayanışması

Okul Dayanışması

Kahramanmaraş’ın en köklü iki okulu kardeş okul oldu. Özel Final Temel Lisesi ile Fatih Şekkeli İlkokulunu bu yılın kardeş okulu seçerken, bu okulumuza her türlü desteği vermeye hazır oldukları belirtildi.

12 Kasım 2017 - 03:43

Final Lisesi Müdürü İbrahim Gülsu dün okulda Fatih Şekkkeli İlkokulu Müdürü Mehmet Kabar ve Öğretmen Mehmet Doba’yı misafir etti. Gülsu her yıl yeni bir okulu kardeş okul seçerek onlarla çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini, bu yılda karşılıklı olarak öğrencilerin ve öğretmenlerin  bu proje kapsamında birbirlerini daha yakın tanımak için gezi düzenleneceğini, okulun ihtiyacı  olan kırtasiye eksiklerini gidermek içinde çaba sarf edeceklerini belirterek şunları söyledi; “ Final Lisesi ki geçmişte dershane olarak hizmet vermekte idi, şu anda ise temel lise olarak hizmet sunuyorum. Bütün tecrübe ve birikimlerini ilimizdeki diğer kurumları ile dayanışma içinde hareket etmektedir. Geçmiş yıllarda genelde, köy okullarını kardeş okul seçiyorduk, bu yıl ise il merkezinden Fatih Şekkeli İlkokulunu kardeş seçtik. İlk etapta, sınıflara birer Türkiye haritası hediye ettik. Bundan böyle de gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.

Bu arada okul Müdürü Mehmet Kabak ise, Final Eğitim Kurumlarına teşekkür etti. Yazarımız Mehmet Doboğlu ise, kardeş okulların birbirlerine desteklerini önemsediğini belirterek, özel okul, devlet okulu fark etmez, hepsi de ülkemize hizmet etmektedir…” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...