Öner’den tarihi kongre çağrısı!

Öner'den tarihi kongre çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) iptal edilen Kahramanmaraş il kongrelerinin ardından eski İl Başkanı Süleyman Öner’in sosyal medyadaki adaylıktan çekilme teklifi olay oldu.

27 Temmuz 2017 - 15:52 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 15:54

9 Temmuz’da yenilenen seçimlerin ikinci defa iptal edilmesiyle eski İl Başkanı Öner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; MHP içinde birlik, beraberlik ve düzenin devam edebilmesi adına yeni ve tek bir aday ile örnek bir kongre yapmayı teklif etti.

Öner, sosyal medya hesabında; “Kahramanmaraş'taki tüm ülküdaşlarıma çağrımdır. İl kongresi için yarışan iki adayda adaylıktan çekilelim. Birlik ve beraberlik içinde sizin karar vereceğiniz yeni bir tek adayla örnek bir kongre yapalım. Ben kutlu davamız için hazırım” paylaşımında bulundu. Öner’in paylaşımı hakkındaki sorumuzu yanıtlayan 9 Temmuz’daki kongrenin kazananı Ömer Özkan ise yüz yüze ciddi bir teklifle gelinmesi halinde konunun oturulup konuşulacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ta ilk olarak 21 Mayıs Pazar günü yapılan ve 9 oy farkla Süleyman Öner’in kazandığı MHP İl Başkanlığı Kongresi, 3 aylık üyelik süresini doldurmayan ve başka partilerde kaydı bulunan delegelerin oy kullanması yönündeki itirazlar sonucu Yüksek Seçim Kurulu’nca (YSK) iptal edilmişti. 9 Temmuz’da yenilenen MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı Kongresi’nde ise adaylardan Ömer Özkan 2 oy farkla yeni Başkan olmuştu. 455 oyun kullanıldığı kongrede Ömer Özkan 226, eski Başkan Süleyman Öner 224 oy alırken; kullanılan 5 oy geçersiz kabul edilmişti. (HABER: KENAN ONARAN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...