Onikişubat’ta sağlıklı, temiz ve güvenli yollar için adım...
Reklam

Onikişubat’ta sağlıklı, temiz ve güvenli yollar için adım atıldı

Onikişubat Belediyesi Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü içinde asfalt çalışmalarına başladı. Saatte 200 ton üretimi ile bölgenin en büyük asfalt plentine sahip olan Onikişubat Belediyesi daha sağlıklı, temiz ve güvenli yollar yapmak için özverili bir şekilde çalışıyor.

13 Nisan 2018 - 03:50

Sadece Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü içerisinde 3000 ton asfalt çalışmasının gerçekleşeceği alanda Mart ayında araç filosuna dâhil edilen yeni kamyonlar da kullanılmaya başlandı.

Yaptığı çalışmalarla onikişubat bölgesine ve şehre prestij açısından ciddi boyutta zenginlik katan Başkan Mahçiçek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“ Onikişubat bölgesi ve şehrimizin genelinde hem fiziki hem de eğitim alanında yaptığımız çalışmalarımızı büyük bir hassasiyet içerisinde yürütüyoruz. Bir yandan gelecek nesilleri en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırken, onlara daha prestijli, donanımlı yeni Onikişubat’ı inşa ediyoruz. Sağlıklı, temiz ve güvenli yollar için asfalt çalışmalarımıza başladık. Her yıl olduğu gibi ivedi bir şekilde Onikişubat bölgemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.  Hayırlı uğurlu olsun’’


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...