Organize suç çetesine 3 tutuklama!

Organize suç çetesine 3 tutuklama!

Kahramanmaraş'ta KOM Ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı.

19 Temmuz 2018 - 03:12

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Suç Örgütlerine yönelik yapılan kapsamlı operasyonda 5 kişi sevk edildiği mahkeme adlı kontrol denetimine tabi tutulurken,  3 kişi tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Salı günü sabah saatlerinde Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş il merkezinde Organize Suç Örgütlerine yönelik yağma/tefecilik suçları kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonda; 8 şahıs gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda; 1 adet Uzi Marka otomatik silah, 1 adet  tabanca, 1 tanesi M16 tipi olmak üzere 3 adet pompalı tüfek , 5 adet kurusıkı tabanca, 260 bin TL para, 628 adet tabanca fişeği , rambo bıçağı, hortum ve Çok sayıda senet, çek, satış sözleşmesi, tapu, alacak defteri gibi suça konu unsurlar ele geçirildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 5 kişi mahkeme tarafından adlı kontrol ile denetime tabi olurken Veysi B., Cahit B. ve Murat B. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü