Özel Sanko Koleji öğrencisinin coğrafya olimpiyatı başarısı

Özel Sanko Koleji öğrencisinin coğrafya olimpiyatı başarısı

Özel ‪ Sanko Koleji öğrencisi Bora Çarpınlıoğlu, “13’ncü ‪Coğrafya ‪Olimpiyatları ‪‎Türkiye Seçmeleri İkinci ve Üçüncü Basamak Sınavı”nı da başarıyla geçti.

16 Şubat 2016 - 02:29

İstanbul’da düzenlenen “Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı Türkiye Seçmeleri” ikinci basamak sınavına, birinci basamak sınavını geçen Özel Sanko Liseleri yedi öğrencisi ile katıldı. Öğrenciler “İkinci Basamak İngilizce Multimedya Sınavı”nda çoktan seçmeli 40 soruyu dijital ortamda yanıtladı.

Özel Sanko Liseleri öğrencilerinden Bora Çarpınlıoğlu, Ali Kağan Akbaş ve Murat Altındağ ikinci basamak sınavında, en başarılı öğrencilerin yüzde otuzunun alındığı üçüncü basamak sınavına girme hakkı kazandı. Üçüncü Basamak sınavında ise “Arazi Çalışması” ve “İngilizce Arazi Çalışması” sınavlarını geçen Bora Çarpınlıoğlu ilk sekiz öğrenci içerisinde ikinci sırada yer alarak büyük bir başarı sağladı.

Özel Sanko Kolej – Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Ercan Yüksel, öğrencisini ve öğretmenlerini kutlayarak, 27 Şubat’ta İstanbul’da düzenlenecek “Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı Türkiye Asil Takımı” belirlemelerinde poster sunumu ve sözel savunmasını İngilizce olarak gerçekleştirecek olan Bora Çarpınlıoğlu’na başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...