Öztunç’tan kuzey çıkartması!
Reklam

Öztunç’tan kuzey çıkartması!

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ederken hemşerilerinden 5 yıllığına görev isteyerek Kahramanmaraş’ı ‘Akdeniz’in İncisi’ yapacağının sözünü veren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, memleketini karış karış gezerek sevdasını hak ettiği çıtaya çıkartabilmek adına yaşanacak büyük değişimi anlatıyor.

07 Şubat 2019 - 23:50

Millet İttifakı’nın tüm şehir tarafından saygı toplayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, iddiasını ortaya dökmekten geri durmuyor.

‘Seni Seviyorum Kahramanmaraş’ yazılı seçim otobüsüyle gönlünü verdiği Kahramanmaraş sevdası için yollara düşen Atom Karınca Ali Öztunç, bugün de adeta Kuzey ilçelerine çıkartma yaptı.

Göksun’da esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşların arasına karışan Ali Öztunç’a ilginin çok yoğun olduğu dikkatlerden kaçmazken, CHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Hülya Doğuç, CHP Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Füsun Zabun, CHP Göksun İlçe Başkanı Bedri Tokuç, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Yıldız ve çok sayıda CHP’li yönetici Atom Karınca’ya eşlik etti.

Öztunç’un bugün Göksun dışında Afşin, Elbistan, Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x