Pazarcık gündüz ayrı gece apayrı sallandı
Reklam

Pazarcık gündüz ayrı gece apayrı sallandı

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Birinci Peynir Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, gündüz 4.8'lik depremle sallanıp korku dolu anlar yaşayan Kahramanmaraşlıların morallini yerine getirdi.

25 Ağustos 2018 - 02:19

Otuz şarkıdan oluşan repertuvarı ile yaklaşık festival alanını hınca hınç dolduran 10.000 kişilik bir kalabalığın karşısına çıkan Yaşar, saatler öncesinden konser alanını dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Öğleden sonra 4.8 lik depremle korku dolu anlar yaşayan Kahramanmaraşlıları ''Gündüz yaşadığınız deprem dolayısıyla hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bende tam eşyalarımı yerleştirmiş, konser hazırlıklarına başlamıştım. İster istemez korkuyor insan. Tekrar geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın ve bu ülkeye zamansız acılar yaşatmasın.'' sözleri ile selamlayan başarılı sanatçı, seyirciler tarafından uzun uzun alkışlandı. Gündüz yaşanan depremin ardından gece de Ebru Yaşar şarkıları ile sallanan Pazarcık, festival alanına sığmayan kalabalığı ile Ebru Yaşar'ı tam anlamıyla bağrına bastı.

Modacı Semih Doğruer imzası taşıyan mavinin hakim olduğu tonlarda hazırlanan elbisesiyle güzelliğini perçinleyen ünlü şarkıcı ''Nasıl Uyuyorsun'' şarkısı ile başladığı konserinde bir ara küçük bir hayranını sahnesinde ağırlayan Ebru Yaşar, güçlü sesiyle kendisini büyülemeyi başaran hayranını ''Gelecekte benim veliahtım olabilirsin. Çok güçlü bir sesin var.'' sözleri ile kucakladı. Konser alanını dolduran hayranları ile bol bol öz çekim yapmayı da ihmal etmeyen Yaşar, sıcakkanlı tavırları ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Ben Ne yangınlar Gördüm, Gözlerimde Gece Oldu ve Helalim gibi parçalarıyla konser alanında duygusal bir rüzgar estiren Ebru Yaşar, kendisine eşlik eden binlerce kişilik koro eşliğinde sahnesinde devleşti. Duygu yüklü anların ardından hareketli şarkıları ile konser alanını dolduran Pazarcık halkını ayağa kaldıran Yaşar, ''Zamanımız olsa da sabaha kadar eğlenip halaylar çeksek. Yüzlerinizdeki tebessümü ve coşkuyu gördükçe elime mikrofonu aldığım güne, bana bu mesleği nasip eden Rabb'ime şükrediyorum. Böylesine büyük bir sevgiyi Allah her kuluna nasip etmez.'' ifadeleri ile mikrofonunu kenara bırakıp kendisini izlemeye gelen binlerce kişiyi alkışladı.

Konserinin son bölümünde engelli hayranları da tek tek dolaşıp onları sahnesinde ağırlayan başarılı sanatçı, gönülleri de fethetmeyi başardı.

Konser sonunda Pazarcık Belediye Başkanı Hamdi Bozdağ tarafından kendisine çiçek ve plaket takdim edilen Ebru Yaşar, sahneden alkışlar eşliğinde indi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”