Pazarcık’ta Fatih Ceyhan Rüzgarı

Pazarcık'ta Fatih Ceyhan Rüzgarı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Pazarcık sokaklarında yoğun ilgiyle karşılandı esnaflarla sohbet eden Ceyhan, "Burada bir ekibim sürekli iş başında olacak. Herkes bana Kolayca ulaşacak. Dört yıldır halkın içindeyim ve sorunları çok çok iyi biliyorum"dedi.

25 Mayıs 2018 - 08:25

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin, Pazarcık Ülkü Ocağı Başkanı Şahin Maraşlıoğlu, İlçe yöneticileri ve kalabalık bir partili ekibi ile Pazarcık caddelerini adım adım gezdi ve Cumhur İttifakına oy istedi.


Hem Pazarcık hemde yukarı Pazarcık caddelerinde esnafları ziyaret eden Ceyhan, vatandaşların, esnafların ve özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerin yoğun ilgisini gördü.


Gittiği her yerde vatandaşlar MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ile fotoğraf çektirdi.

 

BİZ VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ORTAK OLMAYA GELİYORUZ!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Gittiği her yerde vatandaşlara halkın içinde olma, vatandaşların sorunları ile bire bir ilgileneceğini söyledi.


Ceyhan, Ben farklı bir profil ortaya koyacağım. Alışılmış düzene ters bir çalışma prensibim olacak. Mecbur kaldığım zamanlarda Ankara da geri kalan bütün zamanımda da halkın içinde olacağım. Şehrin sorunlarını iyi biliyorum.


Son dört yılımı şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan herkesin gönül verdiği Kulübün Başkanı olarak geçirdim. Haliyle şehrin meselelerine hakimim.


Sorunları derinliklerine kadar biliyorum. Son dört yılım zaten birebir halkın içinde geçti. Nerelerde ne tür eksiklik, aksaklık var biliyorum. Her fırsatta söylüyorum ben Kahramanmaraş'ta olacağım.


Ankara ya evini taşıyanlardan olmayacağım. Merkezde bir ekibim ve ben her zaman hazır olacağız. Arayan herkes kolayca bana ve ekibime ulaşacak"dedi.











YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...