Pendik faturası 47 bin lira!

Pendik faturası 47 bin lira!

Spor Toto 2. ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor, Pendikspor müsabakasındaki olaylar yüzünden PFDK'dan ağır ceza yedi.

03 Aralık 2016 - 07:25

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 14. haftasında nefesleri kesen maçta, Kahramanmaraşspor evinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmalar sonrasında olayların faturası Kahramanmaraşspor’a kesildi.   2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 14. haftada Ordu bölgesinden Volkan Şeker yönettiği, Trabzon bölgesinden Şener İnan İle Burak Cansız'ın yardımcılıklarını yaptığı Mücadele 12 Şubat stadında,  Pendikspor'u konuk etti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Mesut Balkan, Evren Kilarci, Yusuf Onur Arıkan, Feyyaz Alış, Aytürk Halil Hocaoğlu, Kayhan Arduç, Uğur Erdoğan, Kazım Dülger, Eser Akbaş, Yakup Ramazan Zorlu, Selçuk Kaban 11'i ile çıktığı maçtan 1-2 mağlup ayrılırken maç sonrası tribünler hakeme sitem etmişti.

12 Şubat Stadyumu'nda oynanan maçta Pendikspor, 37. dakikada Sinan Kurumuş ve 75. dakikalarda Süheyl Çetin'in attığı gollerle Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golünü 84. dakikada Yakup Ramazan Zorlu kaydetti. Bu skorun ardından Pendikspor puanını 21'e yükseltirken, Kahramanmaraşspor 15 puanda kaldı.

MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

Karşılaşma sonrası ve maç arasında istifa seslerini yükseldiği maçta müsabaka sonrası tribünler sahipsizliğe karşın protesto yaparken tribünlerden sahaya koltuk fırlatılması Kahramanmaraşspor’un cezasını ağırlaştırdı. Hakemin yanlı kararına karşı çıldırtan taraftarlar patlayarak tepkilerini koltukları sahaya atmakla buldu. Koltukların fırlatıldığı çirkin ve kötü tezahüratın yapıldığı 12 Şubat stadyumunda Kahramanmaraşspor’un cezası  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 01.12.2016 tarih ve 33 sayılı toplantısında Kahramanmaraşspor'un, 27.11.2016 tarihinde oynanan Pendikspor  müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi maçını seyircisiz oynama cezası ve 15.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Kahramanmaraşspor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Kahramanmaraşspor'un, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

CEYHAN’A HAK MAHRUMİYETİ VE PARA CEZASI

Sahipsizliğe karşı müsabaka içerisinde ve müsabaka sonrasında sinirlerine hakim olamayarak sahipsizliğin verdiği boşlukla patlama yapan Kahramanmaraşspor kulüp başkanı da disipline sevk edilen isimler arasına girmişti. Ligin 14. haftasında nefesleri kesen maçta, Kahramanmaraşspor evinde Pendikspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmalar sonrasında gözlemciler saha olaylarını ve çirkin tezahüratı notları arasına alırken Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ında sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesi ile raporunda yer verdi.  Disipline sevk edilen Ceyhan’a hak mahrumiyeti ve para cezası geldi. işte Ceyhan’ın Pendik faturası; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 01.12.2016 tarih ve 33 sayılı toplantısında Kahramanmaraşspor'un, 27.11.2016 tarihinde oynanan Pendikspor  müsabakasında, Kahramanmaraşspor  Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti  ve 8.000.- tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

GÜRLEK’E 100 GÜN HAK MAHRUMİYETİ VE PARA CEZASI

2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Ligin14. Haftasında Pendikspor’u konuk ettiği karşılaşmada Ordu bölgesinden Volkan Şeker yönettiği, Trabzon bölgesinden Şener İnan İle Burak Cansız'ın yardımcılıklarını yaptığı mücadele de müsabaka hakeminin yaptığı yanlı kararlara karşı sinirlerine hakim olamayan iş adamı, Kahramanmaraşspor yöneticisi Ömer Gürlek’te disipline sevk edilen isimler arasında yer aldı. Disipline sevk edilen Ömer Gürlek’e 100 gün hak mahrumiyeti ve 18.000.tl para cezası verildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 01.12.2016 tarih ve 33 sayılı toplantısında Kahramanmaraşspor'un, 27.11.2016 tarihinde oynanan Pendikspor müsabakasında,  Kahramanmaraşspor idarecisi Ömer Gürlek'in, müsabaka görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 100 gün hak mahrumiyeti ve 18.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

RAKİPLERE CEZA YAĞDI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 14. Haftasında Kahramanmaraşsppor’a 47 bin liralık ceza ve hak mahrumiyetleri yaşanan haftada Kahramanmaraşsppor’un yanı sıra Amed sportif faaliyetler, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bucaspor’da cezaya çarptırıldı. İşte rakiplerin ceza yeme huşuları; 

AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 27.11.2016 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER - SİVAS BLD. SPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübünün, 27.11.2016 tarihinde oynanan HACETTEPESPOR - B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılması ile cezalandırılmasına karar verildi.

BUCASPOR Kulübünün, 27.11.2016 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş. - BUCASPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.450.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...