Peugeot Zabunoğlu Otomotiv’den Afrin’e destek
Reklam

Peugeot Zabunoğlu Otomotiv'den Afrin'e destek

Kahramanmaraş Peugeot Zabunoğlu Otomotiv Kızılay’a, ‘Zeytin Dalı Harekatı’ Afrin operasyonundaki Mehmetçik için kan bağışında bulunuldu.

01 Şubat 2018 - 04:58

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik kampanya başlatan Türk Kızılayı’na Kahramanmaraş Peugeot bayi Zabunoğlu Otomotiv çalışanları kan bağışında bulunarak destek verdi.

Kayseri yolu üzerinde Peugeot Zabunoğlu Plaza’da Kızılay yetkilileri tarafından kurulan kan bağışı standına Zabunoğlu Otomotiv yöneticileri Murat Zabun, Mehmet Zabun, Mustafa Zabun, Halkla İlişkiler Temsilcisi Funda Kuşçu, firma çalışanları ve ziyaretçileri katıldı.

Kan bağışı sonrası kısa bir açıklama yapan Zabunoğlu Otomotiv yöneticilerinden Murat Zabun, Her yıl düzenli olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyası bu yıl daha da anlamlı oldu. Afrin'e gerçekleştirilen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ Türkiye'nin bekası ve güvenliği için çok önemli bir operasyon olduğunu ifade eden Zabun, sözlerine şöyle devam etti: “Harekat boyunca devlet ve milletin omuz omuza vererek bu dayanışma ile dünyaya önemli bir birliktelik mesajı verildiğini bizimde Zabunoğlu Otomotiv olarak bu kampanya da bir nebzede olsa katkımız olduysa ne mutlu bize” diye konuştu.

Her sene düzenli olarak Kızılay’a yaptıkları kan bağışının kış aylarında daha da önemli bir hale geldiğini belirten Yönetici Mehmet Zabun ise Afrin'de ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler ve kök hücre bekleyen lösemi hastaları için kampanyaya destek verdiklerinin altını çizdi.

Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya katılım ise yoğun oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi