Piazza AVM, anneleri Sinan Akçıl konseriyle ağırlıyor

Piazza AVM, anneleri Sinan Akçıl konseriyle ağırlıyor

Son dönemin popüler isimlerinden müzisyen, söz yazarı ve yorumcu Sinan Akçıl, Anneler Günü’nde Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen konserde sevenleriyle buluşacak.

09 Mayıs 2018 - 21:25

Kentin kültür, sanat ve sosyal yaşamına renk katan Piazza, kendine has sesi ve tarzı ile gönüllerde taht kuran genç sanatçı Sinan Akçıl’ı ağırlıyor. Sevilen birçok şarkıda imzası bulunan müzisyen ve söz yazarı Akçıl, 13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 16.00’da annelerin günlerini kutlayacak.

Her yaştan geniş bir hayran kitlesine sahip olan sempatik sanatçı Akçıl, bir çoğu hit olmuş şarkılarını anneler için seslendirecek.

“Tabi Tabi” ve “Hatırlasana” albümleriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü sanatçı, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Anneler Günü’nde şarkılarıyla anlam katacak.

Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren Sinan Akçıl’ın sevenleri, onu dinlemekle kalmayıp birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.

Yurt içinde ve dışında başarılı çalışmalara imza atan Akçıl, şarkılarıyla Pizza ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x