Piserro’nun yaratıcısı Turizm’de de iddialı

Piserro’nun yaratıcısı Turizm’de de iddialı

Kahramanmaraş’ın termal turizm cenneti Döngele, yeni yatırımla eski günlerini tekrar yakalamaya aday. Bölgenin en lüks termal otel yatırımını yapan İşadamı Alirıza Kısakürek otelin kapılarını basın mensuplarına açtı.

24 Mart 2017 - 12:24

Kahramanmaraş merkeze 40 km uzaklıkta bölgenin en lüks termal oteli Onikişubat İlçesine bağlı Döngele Mahallesinde halkın hizmetine açıldı. 1973 yılında emanet aldığı bir ütü ile erkek giyiminde bugün dünya markası olan Piserro’nun yaratıcısı Ali Rıza Kısakürek otel turizminde de iddialı bir konuma geldi.


Türkiye’deki lüks termal oteller zincirini, yaptığı yatırım ve verdiği hizmetle şimdiden geride bırakan İşadamı Ali Rıza Kısakürek Orkis Termal Tesisleri şifalı sıcak suyu doğanın eşsiz güzelliğiyle buluşturdu. Türkiye’de böyle bir yatırımın ilk olduğuna vurgu yapan işadamı Kısakürek tesislerine tüm hemşerilerinin sahip çıkması gerektiğini ve tesislerinin Türkiye’de Kahramanmaraş’ın yüz akı olacağına vurgu yaptı.


Dondurmanın ham maddesi Orkide’den esinlenerek Kahramanmaraş’ı temsil etmesi için tesislerine Orkis adını verdiklerini de ifade eden Kısakürek şimdiden tesislerine yoğun talep olduğunu belirtti. Kısakürek; “Tesisimizi aşama aşama en güzelini yaparak bu hale getirdik. Burada müşterilerimize en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. En büyük reklam aracımız ise müşterilerimiz. Tesislerimize gelen müşterilerimiz memnun kalınca zincirleme yöntemiyle bir birine tavsiye ediyor, Adana, Tokat, Gaziantep, Şanlıurfa hatta İstanbul’dan bile gelen müşterilerimiz var.” Dedi.


Kahramanmaraş’ı Türkiye’nin cennet köşesi olarak adlandıran İşadamı Kısakürek; “4 mevsimi aynı anda değişik bölgelerde yaşayan ender illerimizden biridir. Türkiye’nin en zengin su kaynakları bakımından 3’üncü sırada, biz bunlardan şimdiye kadar yararlanamadık ama bundan sonra inşallah yararlanacağız.” Dedi.


Sır barajının kirletilmesiyle ilgili Kahramanmaraş’taki sanayicilere de seslenen Kısakürek; “Onlara yalvarıyorum, bu güzel doğayı kirletmesinler, Sır barajının bir an önce temizlenmesi lazım. Büyükşehir Belediyesinin atık su arıtma tesisi projesi hızla devam ediyor fakat İstanbul’daki Haliç benzeri bir projede buraya uygulanıp hızlı bir şekilde temizlenebilir” diye konuştu. (HABER-FOTO: ZEKİ DEMİR)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x