Polislikten ihraç edildi kaçakçılığa başladı

Polislikten ihraç edildi kaçakçılığa başladı

Hatay'da görev yaparken suça karıştığı için 2009'da meslekten ihraç edilen ve kaçakçılık suçundan aranan eski polis M.Ö., Kahramanmaraş polisinin kaçakçılık operasyonunda yakalandı.

20 Kasım 2017 - 09:56

Olay 16 Kasım Cuma günü Gaziantep çevreyolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığı önlemeye yönelik il girişindeki sabit uygulamalar haricinde tali ve alternatif yollarda şok uygulama başlattı. Gaziantep yolu Necip Fazıl Şehir Hastanesi kavşağında bir araçtan şüphelenen polis ekipleri aracı durdurmak istedi. Ancak araç dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kaçan araç ile polis arasında yaşanan kovalamacanın galibi polis oldu. Araç, Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile Karacasu Kampüsü arasındaki yolda durduruldu. Araçta yapılan aramada; 4 bin 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan İ.Ö. (51) ve M.Ö. (45) isimli 2 şüpheli yakalanırken, şüphelilerden M.Ö. isimli sahsın 2009 yılında Hatay’da görev yaptığı sürede suça karıştığı gerekçesiyle polislikten ihraç edildiği ortaya çıktı.

kaçakçılık suçundan aranması olan M.Ö. ve diğer şüpheli İ.Ö., gözaltına alınarak sorgulaması yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x