Pompalı infazında yeni görüntüler ortaya çıktı!
Reklam

Pompalı infazında yeni görüntüler ortaya çıktı!

Kahramanmaraş’ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda 35 yaşındaki adam eski karısının nişanlısı tarafından öldürüldü. Üstelik geçtiğimiz yıl boşanan çiftin çocukları da saldırıya uğrayan araçtaydı.

30 Eylül 2018 - 13:37

Alınan bilgiye göre, Saat 17.45 sularında Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Binevler mahallesi Necmettin Erbakan bulvarı üzerinde meydana gelen olayda 35 yaşındaki İbrahim Doğan eski karısının nişanlısı tarafından öldürüldü. Geçtiğimiz yıl boşandığı karısından olan 2 çocuğu ile birlikte araç içerisindeyken direksiyonda vurularak öldürülen Doğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Yanık Petrol kavşağında meydana gelen olayda, 46 NR 553 plakalı otomobili ile seyir halinde olan İbrahim Doğan’ın önünde seyreden 15 DD 771 plakalı otomobildeki Arif A. (45) durarak, aracından inip pompalı tüfek ile 35 yaşındaki İbrahim Doğan’ı direksiyon başında öldürüldüğü öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren Arif A. kaçmak isterken olay üzerine gelen polis ekiplerinin eli silahlı şahsı gördüğü ve silah çekerek dur ihtarı yaptığı, bunun üzerine şahsın aracı ile kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandığı belirtildi. Şahsın olayda kullandığı silahta polis tarafından ele geçirildi. İddialara göre, İbrahim Doğan’ın boşandığı eski karısı ile nişanlı olduğu öğrenilen Arif A.’nın, Doğan ile aralarında bu konudan kaynaklanan bir husumet olduğu ve olayın bu yüzden gerçekleşmiş olabileceği, geçtiğimiz yıl boşanan çiftin 3 ve 5 yaşlarındaki 2 çocuğunda cinayet esnasında saldırıya uğrayan araçta olduğu öğrenildi.

Şüpheli Arif A., Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...