Prof. Dr. Yüksel “Öğrenmek için öğretmek lazım!”
Reklam

Prof. Dr. Yüksel “Öğrenmek için öğretmek lazım!”

Türkiye de iki Üniversitenin tek kurucu Rektörü olma unvanıyla yakından tanıdığımız Biruni Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel “Öğrenmek için Öğretmek Lazım” dedi.

13 Eylül 2018 - 03:27

Gazeteci Eyüp Kadir Kılcı önceki gün yüksek Eğitim alanından Türkiye’nin yükselen yıldızı olan Biruni Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel’i Üniversitenin Zeytinburnu ana kampüsünde ziyaret etti.

Kahramanmaraşlı hemşehrimiz olan Biruni Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel ziyaretinde Rektörümüzün Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten hemşehrimiz Hacı Mehmet Kılınç eşlik etti. Sayın Kılınç bize üniversiteyi gezdirdi. Kayıt döneminde öğrencilerin durumu hakkında bilgi sundu.Bu yıl %83 oranında başvuru aldıklarını ve YKS 2018/2019 sınavında ilk 100 giren öğrenciler arasında 7 öğrencinin Biruni’yi tercih ettiğini söyledi. Üniversite olarak Eğitim camiasına Sağlık alanında yatırımların yeni binada çok daha fazlasının yapılacağını ifade eden Kılınç, hedeflerinin ilk sıralarda yer alan bir Üniversite olmak olduğunu beyan etti.

Biruni Üniversitesi Kurucu Rektörü Profesör Doktor Adnan Yüksel, muhabirimizle Rektörlük makamında yaptığı açıklama da hedeflerinin öncelikle “Öğrenmek için Öğretmek Lazım!” olduğunu söyledi. Rektör Yüksel Öğrencilerimize biz Öğrenmeyi Öğretiyoruz. Her Salı saat 07.30’ da BİRDEHA toplantıları yapıyoruz. Öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz. Ezber yerine uygulamalı Eğitim veriyoruz. Sağlık alanında Eğitim veren Üniversitemiz yeni yapılan binasıyla 50 Bin metre kare alanda yer alacaktır. Ulaşım lokasyonu en rahat noktada yer almaktadır. Tarihle iç içe Topkapı-Belgrad kapı da faaliyet gösteriyoruz.2019-2020 Eğitim Öğretim dönemine yetişecek olan Sağlık Enstitümüzde öğrencilerimiz kazanacak, dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi