Ramada Plaza Otel dev bir organizeye daha imza attı
Reklam

Ramada Plaza Otel dev bir organizeye daha imza attı

Kahramanmaraş’ın kongre turizminden pay almasını sağlayan Ramada Plaza Otel yeni bir kongre organizesine daha imza attı. 5 İl’in katılımıyla gerçekleşen Çukurova Nöroloji Günleri etkinliğinde nöroloji alanında gelişen yenilikler hekimlere aktarıldı.

07 Ekim 2017 - 21:03

Kahramanmaraş’ta uzun süre gelmesi için çaba sarfedilen kongre turizmi Ramada Plaza Otel’in tecrübesiyle kente taşındı. Çukurova Nörolojik Bilimler Derneği çatısı altında düzenlenen Çukurova Nöroloji Günleri kongresi için Ramada Plaza Otel seçildi. Organizeyi yapan Burkon Turizm ve Kongre Grup Proje Müdürü Serkan Demirkesen, bu yıl 12. Düzenlenen Çukurova Nöroloji Günleri etkinliğinin Kahramanmaraş’ta yapılmasının nedeninin Ramada Plaza Otel’in güvenirliliği ve kalitesi olduğunu belirtti.

Ramada Plaza Otel’le çalışmaktan memnun olduklarını da dile getiren Demirkesen; “bu tür organizenin sorunsuz yapılabilmesi için ciddi anlamda bir alt yapı ve tecrübe gerekiyor. Bu anlamda Kahramanmaraş’tan son derece memnun kaldık. Çünkü bu tür bilimsel kongrelerin ne kadar hassas olduğunu, verilecek hizmetin ne kadar önemli olduğunu biliyorlar. Ramada Plaza Otel’in toplantı salonları da çok uygun. Firmalar da otelden son derece memnun.” Dedi.

Kongreyi Kahramanmaraş’ta yapmaktan mutlu olduklarını belirterek kentin ulaşım sorunundan yakınan Demirkesen; “Firmamızın Merkezi bursadır, gerçekten Kahramanmaraş’ın harika güzelliği karşısında büyülendik. Otelimiz de çok kaliteliydi ve sorunsuz bir kongre geçirdik. Tek sıkıntısı olan bence kentin ulaşım sorunudur. Özellikle İstanbul-Kahramanmaraş uçak seferlerinin uygu saate ve haftanın her gününe alınması buradaki canlılığı daha da artıracaktır” diye konuştu.

Ramada Plaza Otel Kahramanmaraş Genel Müdürü Mehmet Turan ise yaptıkları çalışmaların artık meyvelerini vermeye başladığını, her yönüyle doğa harikası olan Kahramanmaraş’ta kongre turizminin de canlanabileceğini gösterdiklerini söyledi.

Bu yıl 12.’si Kahramanmaraş’ta düzenlenen Çukurova Nöroloji Günleri’nin içeriğiyle ilgili bilgi veren KSÜ Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Gökçe, toplantıda yeni gelişmelerin hekimlere aktarıldığını belirtti.

Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye illerinden hekimlerin katıldığı ve 3 gün sürecek programla ilgili konuşan Gökçe; “Bu toplantı bilimsel bir aktivitedir yeni nöroloji alanın bölgesel bir aktivitedir. Aktivite düzenlenirken Çukurova bölge üniversitelerinden 5 üniversite ile birlikte ortak hareket edildi.  Bu toplantıyı üniversitelerinin katılımıyla bu toplantıyı düzenliyoruz. Amacımız ise nöroloji alanında ki yeni bilgileri özellikle bölgemizde olmak üzere uzman hekimlere ve diğer ilgili kişilere aktarmaktır.  Düzenlenen eğitim programı Türkiye’de ki önemli ve kendi alanında gelişmiş bilim adamlarının katılımıyla gerçekleştiriliyor. Uzmanlarımız burada konuşmalarını ve alanlarında ki başarılarını diğer meslektaşları ile paylaşıyor ve dolayısıyla yeni bilgiler, yeni tedaviler karşılıklı birbirimiz ile paylaşıyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x