Rektör Can, Türkiye Sağlık-İş Sendikası Üyelerini Ağırladı

Rektör Can, Türkiye Sağlık-İş Sendikası Üyelerini Ağırladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Murat İnce ve sağlık kurumları temsilcilerini Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüştü.

02 Ağustos 2018 - 09:33

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası üyeleri, sağlık işçilerinin karşılaştığı sıkıntıları Rektör Can’a aktararak 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kadroya geçirilen personelin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik taleplerini ilettiler.

Gecesini gündüzüne katarak büyük fedakârlıklarla sağlık hizmeti veren bütün sağlık emekçilerinin her türlü takdiri hak ettiğini belirten Rektör Can, “Doğru ekip ve ekipmanı bir araya getirirseniz başarıya ulaşırsınız. Sağlık işçileri, sağlık hizmetinin sorunsuz bir şekilde yürümesi için gereken fiziki ortamın sürdürülebilir olmasında önemli bir misyona sahipler. Sağlık işçilerinin emeklerinin karşılığını almaları noktasında üniversite olarak yasal mevzuat çerçevesinde gereken çalışmaları yürütüyoruz. Kurumumuzun bütün çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi için üst yönetici ve makamlarla da diyalog içerisindeyiz.” diye konuştu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x