Rektör Özgül, GAÜ Rektörü Gür’ü ağırladı

Rektör Özgül, GAÜ Rektörü Gür’ü ağırladı

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Gaziantep Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ü konuk etti.

09 Ağustos 2019 - 00:48

GAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Ayhan Doğan ve İstiklal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Dönbak'ın da eşlik ettiği ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti.

Üniversiteler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlayan ziyarette, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Rektör Özgül'e başarı dileklerini iletip, ziyaretin anısına ceviz oyma sandık hediye eden GAÜ Rektörü Prof. Dr. Gür, "İstiklal Üniversitesinin komşu kentimiz Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını temenni ediyor, Rektörümüze başarılar diliyorum. Ümit ediyorum ki, İstiklal Üniversitesi bilim hayatımıza katkılar sağlayacak, hem ülkemizin hem de Kahramanmaraş'ın gelişimine pozitif yönde etki edecektir" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve konuğuna plaket takdim eden Rektör Özgül ise, "Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Rektörümüze şükranlarımı sunuyorum. Bizim için de oldukça faydalı bir görüşme oldu. Kendisiyle istişarelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçte, inşallah diyalog kanallarımız daha da gelişecektir. Bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...