Rolleri için Kick Boks Dersi Alıyorlar

Rolleri için Kick Boks Dersi Alıyorlar

Çekimleri bu ay Adana, Mersin, Gaziantep, Kocaeli ve Körfez’de yapılacak olan ‘Hedef 2023’ filmi oyuncularından Bülent Çetinaslan, Bilgehan Birincioğlu, Deniz Durmaz ve Seda Kement kick boks dersleri almaya başladı.

09 Nisan 2018 - 18:16

Beyazperdede gösterdikleri hünerlerini kick boks‘ta da göstermeye çalışan oyuncular rolleri için yoğun bir çalışma temposuna girdi. Eğlenceli anlara sahne olan derslerle ilgili konuşan filmin yönetmeni Banu Kaptanoğluları ,“ Performans gerçekçiliği filmin seyri açısından çok önemli. Oyuncularımız spor yapıyor ama aksiyon sahnelerinin gerçekçi olması adına kick boks dersleri almaya başladılar” dedi.

Merakla beklenen ‘Hedef 2023’ filmi set öncesi hazırlıklara başladı. Filmin oyuncularından Seda Kement, Bülent Çetinaslan ve Deniz Durmaz film için profesyonel olarak kick boks dersi almaya başladı. Yapımcılığını Esna Film Ahmet Kocaman’ın üstlendiği son teknik materyallerle çekilecek filmde SCI görselleri için Amerika’dan bir ekip Türkiye’ye gelecek. Hikâyesi Ahmet Kocaman’a ait Hedef 2023 filminin konusuna gelince…

 

Altın Çağ, yıl 2023…

Ülkenin en iyi gazetelerinden birinde çalışan Enes, yeni bir görev üstlenmiştir. 2023 yılına gelene dek Türkiye’de yaşanan zor günler hakkında bir yazı dizisi hazırlayacaktır. Enes araştırmalarına nereden başlayacağını bilemez halde, elindeki bazı materyaller sayesinde Agah ile tanışacaktır. Yıllardır kimseye anlatamadığı bildiklerini paylaşmaya karan veren Agah, ülkenin kaderini değiştiren isimleri; Emir, Sarp, Kaan ve Azra’yı herkesin bilmesi gerektiğine karar vermiştir. Filmde, Arakan’a kadar uzanan özel bir ekibin soluksuz macerası anlatılmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x