Sakarkaya Mahallesine sentetik çim yüzeyli halı saha
Reklam

Sakarkaya Mahallesine sentetik çim yüzeyli halı saha

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın yoğun girişimleri sonucu Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı tarafından ilçeye yapılan dört adet sentetik çim yüzeyli halı sahanın açılışı ilk olarak Sakarkaya Mahallesi'ne Pazarcık Belediyesi tarafından düzenlenen törenle hizmete açıldı.

11 Haziran 2018 - 04:07

Sakarkaya Mahallesinde gerçekleştirilen açılış programına TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu ve vatandaşlar katıldı.  Açılış Töreninde kurdelenin kesilmesinin ardından açılış esnasında bir konuşma gerçekleştiren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç;  “Spor yapan gençliğin daha sağlıklı ve daha dengeli olacağını, bedensel ve zihinsel olarak hayata daha iyi şekilde hazırlanacağını, bu vesileyle halı sahamızın Sakarkaya Mahallemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise yaptığı konuşmada; “İlçemizde 2014 yılından beri ilçenin tamamını kucaklayan ve ayrım gözetmeyen bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize değer katacak, yaşam standardını yükseltecek hizmetler önceliğimiz oldu. Bu hizmetler arasında da geleceğimiz olan gençlerimiz için attığımız adımların bizler için ayrı bir önemi var. Gençlerimizin ve çocuklarımızın birçok spor branşını daha modern ve yeni tesislerde yapmalarını sağlamak bizim en büyük görevlerimizden biri. Bu nedenle; sporun geniş toplum kesimlerine ulaşması amacıyla Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız’la daha önceden görüşmelerde bulunmuştuk. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç abimizin girişimleri neticesinde, gerekli ödeneğin elimize ulaşmasının ardından Sakarkaya Mahallemizde hızla yapımına başladığımız sentetik yüzeyli çim sahamızı kısa bir sürede tamamlayarak Sakarkaya Mahallemizde yaşayan gençlerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek halı sahanın Sakarkaya’lı gençlerle ilk gösteri maçını gerçekleştiren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ gençlerin sevincine ortak oldu.

MUHTEŞEM AÇILIŞIN ARDINDAN MUHTEŞEM İFTAR

Sakarkaya Mahallesine kazandırılan sentetik yüzeyli çim sahanın açılışının ardından Sakarkaya Ortaokulu bahçesinde Pazarcık Belediyesi sinevizyon eşliğinde iftar programı düzenledi. İftar programı büyük ilgi gösteren vatandaşlar Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a teşekkür ettiler.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...