Sanayi esnafı cumhur ittifakı’na güveniyor
Reklam

Sanayi esnafı cumhur ittifakı’na güveniyor

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi’nde geniş bir seçim çalışması yapan Cumhur İttifakı Adayı, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaş her şeyin farkında, bu sebeple Cumhur İttifakı’na güveniyor” dedi.

17 Mart 2019 - 06:00

Seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı’nın büyük bir zaferle ayrılacağını dile getirdi. Vatandaşların bu birlikteliğe büyük bir ilgisinin olduğunu kaydeden Başkan Okay, bu ilginin karşılığında gece gündüz demeden çalışacaklarını aktardı.
Özellikle Küçük Sanayi Sitesi’ne yoğun bir mesai harcayan Başkan Okay, burada gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti vurguladı. Küçük Sanayi Sitesi esnafının Türkiye’nin içerisinde bulunduğu duruma hakim olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bunun sonucunda Cumhur İttifakı’na da yoğun bir ilgi oluştuğunu kaydetti.
Başkan Okay, sanayi sitesinde yaptıkları seçim çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi: “Değerli teşkilat üyelerimizle birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. İlçemizde bulunan birçok mahalleyi ve sanayi kuruluşlarını ziyaret ettik. Burada gördüğümüz ilgi bizleri son derece memnun etmektedir.  Özelikle sanayi sitesinde bulunan vatandaşlarımızın sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na göstermiş olduğu ilgi bizleri ayrıca memnun etti. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dertlerini ve sorunlarını da birebir dinlemiş oluyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bizler bu dert ve sorunları ortadan kaldırma adına gerekli adımları atacağız. Bu seçim sürecinden Cumhur İttifakı olarak anlımızın akıyla çıktığımız takdirde ülkemizin istikrarı yakalayacağını vatandaşımız da çok net bir şekilde bilmektedir. Bizler de onların bu güvenine karşılık elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehrimiz ve ülkemiz için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu onlara aktardık. Onlar da üzerlerine düşen görevi yapma konusunda bizlere söz verdiler. İnşallah daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacağız ve ülkemizi daha güzel günlere taşıyacağız.”
Sanayi esnafı da Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bu güne kadar ortaya koyduğu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu hizmetlerin neticesinde Cumhur İttifakı’nın daha güzel başarılara imza atacağını dile getiren sanayi esnafı, Başkan Okay’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...