SANKO Üniversitesi Gezginler Kulübü Mardin gezisi düzenledi
Reklam

SANKO Üniversitesi Gezginler Kulübü Mardin gezisi düzenledi

SANKO Üniversitesi Gezginler Kulübü tarafından Mardin’e gezi düzenlendi. Mardin - Midyat - Hasankeyf’te gerçekleşen gezide akademisyenler ve öğrenciler zengin kültür mirasını tanıma fırsatı buldu.

10 Nisan 2019 - 23:44

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Tıp Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Ayşen Bayram, Anatomi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İmge Uslu ile öğrencilerin katıldığı gezinin ilk gününde Midyat’ta Konuk Evi, Mor Gabriel Manastırı, Kent Müzesi, Hasankeyf’te Eski Köprü, Artuklu Hamamı ve El - Rızk Camisi gezildi.

Gezginler Kulübü üyeleri, programın ikinci gününde Mardin Deyrulzafaran Manastırı’nı, Kasımiye Medresesi’ni, Ulu Cami ve Şehidiye Cami ile Eski PTT Evi’ni, Kırklar Kilisesi’ni ve eski Mardin evlerini gezdi.  

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x