SANKO Üniversitesi standı yoğun ilgi görüyor
Reklam

SANKO Üniversitesi standı yoğun ilgi görüyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın himayeleriyle, Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İpekyolu Kariyer Fuarı’nda, paydaş üniversitelerden biri olarak yer alan SANKO Üniversitesi’nin standı büyük ilgi görüyor.

12 Nisan 2019 - 13:53

SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram ve Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım’ın da katıldığı fuar, kamu kurumlarıyla, özel sektörün öncü kuruluşlarının öğrenciler ve mezunlarla bir araya gelerek, verimli bir insan gücü planlamasını sağlamak amacıyla düzenlendi.

SANKO Üniversitesi standını Gaziantep Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve Gaziantep Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Metin Bedir de ziyaret etti.

Bu arada, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, İpekyolu Kariyer Fuarı’na Altın Sponsor olarak destek sağlayan SANKO Holding adına Prof. Dr. M. Metin Bayram’a plaket takdim etti. 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x