SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı...

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilen Tıp Balosu ile 14 Mart Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı.

17 Mart 2019 - 03:22

Şato Restoran’da düzenlenen baloda bir konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Türkiye'nin sağlığını omuzlarında hisseden doktor adayları, sizlerden en büyük beklentimiz ve isteğimiz ne olursa olsun karşınızdakilere hep güler yüzlü olun, onları anne-babanız gibi düşünün” dedi.

Konukoğlu, “Hepiniz iyi bir doktor, iyi bir akademisyen olun. Hepinize başarılar diliyorum" diyerek konuklarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. M. METİN BAYRAM

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram da "100. yılını kutladığımız tıp bayramımızın hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel gece için Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Abdulkadir Konukoğlu'na çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Bayram, sağlık sektörü için şiddetin olmadığı, daha bilimsel, daha güvenli ve daha kaliteli dönemin başlamasını temenni etti.

TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. SALİH MURAT AKKIN

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın ise "Tıp Baloları, 14 Mart Tıp Haftalarının bir geleneğidir. Öğrencilerimiz ve hocalarımız yoğun çalışma temposu içinde yılda bir kez de olsa bu sosyal birlikteliği hak ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“Artan sayımızla birlikte bu kez çok coşkulu bir ortamdayız, bu da beni çok mutlu ediyor” diyen Prof. Dr. Akkın, şöyle devam etti: “Sayın Mütevelli Heyeti Başkanımıza bu güzel gece için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geceyi düzenleyen öğrencilerimizin de ellerine sağlık. Yüzüncü yılında 14 Mart Tıp Bayramınızı bir kez daha kutluyorum."

Konuşmaların ardından Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi.

Gecenin açılış dansını Abdulkadir Konukoğlu ve Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Stj. Dr. Beril Baş yaptı. Pasta kesilmesinin ardından SANKO Üniversitesi Müzik Kulübü sahne aldı.

Baloya SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeleri Dr. İbrahim Konukoğlu, İhsan Akyol, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşen Bayram ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü