Şarkısı çok tıklanıp konser için talep görmeyen sanatçılar...
Reklam

Şarkısı çok tıklanıp konser için talep görmeyen sanatçılar var

Muhteşem sesi ve sahne performansıyla herkesin gönüllerinde taht kuran Cenk Eren Les Ambassadeurs Hotel’de sahne aldı. Sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti ve sahne şovu sergileyen Cenk Eren bin kişilik dinleyicisiyle birlikte şarkılar da söyledi.

31 Aralık 2018 - 02:38

Bütün özel günlerde çalışan sanatçı 10 seneden beri özel günlerde çalışmamak üzere kendine söz verdiğini fakat daha sonra paranın yüzünün sıcak geldiğini sonradan da bundan vazgeçtiğini kahkahalarla söyledi.

Son şarkısıyla ilgili yaşadığı bir talihsizliği paylaşan Eren şunları anlattı “Göçtük Sevdadan adlı son şarkımda enteresan bir şey oldu. Şarkımız 7 Aralık’ta çıkacaktı. 6 Aralık’ta bize şarkıyı çıkaramazsınız diye haber geldi. Çünkü şarkıyla ilgili birisinin izni gerekiyormuş. Ama ona da ulaşılamadı. Bize yol gösterdiler belli bir para bankaya bloke edelim. Sahibi çıkınca bu parayı öderiz. Biz bunu yaptık. Sonra bize gene haber geldi bu parçayı çıkaramazsınız diye şarkıyı Pınar Aylin 6 ay önce satın almış. Bende klibi bile çektim. Ben ertesi gün İzmir ‘e gittim konserim de vardı , Pınar Aylin’i de ikna etmek istedim. Ve onu da ikna ettim. Bana böyle biri gelseydi şarkımı almak için asla izin vermezdim. Birbirimize düet yapmak için söz verdik. Şarkıyı bu arada hamamda buldum ama benden önce Pınar bulmuş zaten”

Şarkısı üzerine gelen tepkilerle ilgili şöyle söyledi “Artık tıklanmaya ilgili benim jenerasyonla çok ilgili değil. Biz şuna bakarız şarkın tuttuysa sahne çalışmalarına bakarız. Bunların İkisinin orantılı gitmesi lazım. Şarkın 50 milyon tıklanıp eğer ki sen konsere gitmiyorsan yada ekstrada görünmüyorsan orada bir sıkıntı vardır. Bizde baktığınız zaman bir şarkı çıkarıyoruz, gelen iş tekliflerinden şarkının sevilip sevilmediğini anlıyoruz. Yeni jenerasyonda Aleyna, Ediz, Derya Uluğ, Simge ve Dehayı beğeniyorum. Küçük yaşlarda şöhret olan sanatçılar kendini rahatsız hissediyorsa profesyonel destek almalı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x