Şehidin emaneti yalnız kalmadı!

Şehidin emaneti yalnız kalmadı!

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş Haşim Yenigül'ün, 1 yaşını dolduran oğlu Haşim'i doğum gününde yalnız bırakmayarak, sahip çıktı.

09 Mart 2018 - 03:51

“Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” Bakara - 154. ayet Kahramanmaraş  İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşılarak şu ifadelere yer verildi;3 Eylül 2016 tarihinde Hakkari’nin Çukurca İlçesinde hain ve bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada 27 yaşında şehit olan Uzman Çavuş Haşim Yenigül’ün bizlere emaneti olan oğlu Haşim’i İl Sağlık Müdürlüğü olarak 1. Yaş gününde yalnız bırakmadık.

BABASI ŞEHİT OLDUĞUNDA 3 AYLIKTI!

Uzman Çavuş Haşim Yenigül şehit düştüğünde, hanımı Leyla Yenigül 3 aylık hamileydi ve bebeğin cinsiyeti dahi belli değildi. Şehit Haşim Yenigül'ün oğlum olursa adını Haşim koyun diye vasiyeti olduğu için ailesinin bebeğe Haşim ismini verdiği öğrenildi.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''Şehidimizin bizlere emaneti olan minik Haşim yavrumuzu bir nebzede olsa mutlu edebilmek için düzenlediğimiz bu programda emeği geçenlere ve bizleri kırmayarak davetimize icabet eden şehidimizin ailesine teşekkür eder, minik Haşim yavrumuza bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş Orduevinde şehidin oğlu için düzenlenen doğum günü kutlamasına Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşger, İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri Öksüz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Yener, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Abid Başarıcı, Dr. Pınar Şirikçi, İbrahim Palabıyık ve müdürlük personelleri ile şehidin ailesi katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...