Şehir hırsızlardan temizleniyor
Reklam

Şehir hırsızlardan temizleniyor

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kentte faili meçhul hırsızlık olayı bırakmamakta kararlı. Hırsızlara karşı operasyon başlatan ekipler tarafından gözaltına alınan çeşitli suçlara karışan 8 hırsızlık zanlısı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

22 Şubat 2017 - 12:55

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri hırsızlık suçlularına karşı operasyon başlattı. Değişik tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını bir bir aydınlatan ekipler. İki ayrı ikametten gece yarısı hırsızlık yapan Özgür A. (25), Hamza A.(20) ve S.Y. (16) ile bir işyerinden hırsızlık yapan  Fatih D. (25), Harun B. (24), İ. Ç. (17)’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Yine geçmiş dönemlerde işyerinden hırsızlık yapan ve hakkında 20 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Mehmet Salih D.(39) ve yine daha önceki yaptığı hırsızlıktan 24 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hacı Mehmet K.(33) ekipler tarafından yakalanarak Asayiş Şubeye getirildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada hırsızlık malları olan 1 Adet LCD TV, 1 Adet Fotoğraf Makinesi, 1 Adet Cep Telefonu, bir miktar para, muhtelif gıda maddeleri ele geçirildi.

Emniyete getirilerek sorguya alınan 8 zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x