Şengül: "CHP’de Kırılganlık Olmaz"
Reklam

Şengül: "CHP'de Kırılganlık Olmaz"

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, olası bir erken seçimime il ilçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi. Yapılan kongreler parti teşkilatlarının güven tazelediğine dikkat çeken Başkan Şengül, “İlimizde 4 tane ilçe başkanımız değişti. Tabi ki bunlar değişirken kendi rızalarıyla oldu. Bu başkanlarımızın gönül kırıklığı yok. Kadın kolları başkanımız çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Şuan için üye sayılarımızda bir artış söz konusudur” dedi.

16 Ocak 2018 - 00:34

“CHP’de Kırılganlık Olmaz”

İl Kadın kolları seçiminin 28 Ocak tarihinde yapacaklarına dikkat çeken Şengül konuşmasını şöyle sürdürdü: “Olası bir erken seçim için biz il ilçe örgütleri olarak seçilere hazırız. Yaklaşık 4 aydır partimizde seçimler çalışmaları devam ediyor. İl ilçe seçimlerimiz tamamlandı. Ülke genelinde tüm CHP örgütleri kongrelerini tamamlamış durumdalar. Şuanda devam etmekte olan gençlik kolları kadın kolları kongrelerimiz var.  İl gençlik kolları kongremizi de tamamladık. Kadın kolları il kongremiz 28 Ocak gibi yapmayı planlıyoruz. Dolayısıyla örgütler güven tazeledi.  Göreve gelen arkadaşlar bir heyecan içerisindeler.  Ama görevi devreden arkadaşlar, ülkenin içersinde bulunduğu durumun sorumluluklarını taşıdıkları için görev almasalar bile seçilen arkadaşlarla omuz omuza bir mücadele vereceğimizi ifade etmek isterim.”

 

“Her Koşulda Seçimlere Hazırız”

3-4 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Büyük Kurultay öncesi çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydeden ve seçimlerin kendilerini korkutmadığına dikkat çeken Şengül şunları söyledi: “Kongrelerin yapılmış olması, yapının yeniden şekillenmiş olması heyecan ve sorumluluk duyan arkadaşlardan birlikteliği beraberliği göz önünde bulundurulduğunda bir seçime hazır mıyız, tabi ki yapmamız gereken işler var. Mahalle sorumluluklarımız sandık sorumluluklarımızı belirleyeceğiz. 3. Dönem Aday olmamızdaki nedimiz il ve ilçe yönetim ve başkanlarımızın şöyle bir öngörüsü vardı, 3 seçimin önümü ortaya koyulduğunda yapıyı daha iyi bilen sorunları daha yaşamış, mevcut il başkanımızın devam etmesi noktasındaki tasarruflarından dolayı bizlerde 3. Kez göreve talip olduk. Şimdiye kadar olan seçimlerde eksiğimiz nedir, bilerek yola çıktık. Dolayısıyla bir erken seçime il örgütü olarak hazırız. 3-4 Şubat tarihinde ise büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz.  Bu seçimden sonra ise artık genel merkezimizin üretmiş olduğu politika seçim bildirgeleri doğrultusunda seçimi yürüteceğiz. 1 hafta sonra seçim var deseler biz bu seçime hazırız. İlimizde 4 tane ilçe başkanımız değişti. Tabi ki bunlar değişirken kendi rızalarıyla oldu.  Bu başkanlarımızın gönül kırıklığı yok. Kadın kolları başkanımız çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Kadın sayımızın az olduğu ilçelerimiz vardı, o ilçelerimizde kadın üye sayılarımız arttı. İl ilçe yöneticileri sorumluluğunun bilincinde hareket ediyor. Şuan için partimizde bir yoğunluk söz konusu.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi