‘Siyaset Halka Hizmet Etme Aracıdır’
Reklam

‘Siyaset Halka Hizmet Etme Aracıdır’

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Faruk Atlı, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş halkının kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Atlı, “Şimdiye kadar bizim camiaya yakın olmayan vatandaşın bizleri desteklediğini görüyoruz” dedi.

10 Şubat 2018 - 05:49

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Faruk Atlı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş’a vaatlerinin çok fazla olduğunu söyleyen İl Başkanı Atlı, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı harekâtını sonuna kadar desteklediğini ve bu durumun bir ülke bekası açısından kaçınılmaz olduğunu aktardı. Partisinin diğer partiler ile hasım içerisinde olmadığını altını çizen Atlı, 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresi’ne davet geldiği takdirde katılım sağlayacaklarını belirtti.

‘Partimize Teveccühler Arttı’

Kahramanmaraş halkının İYİ Parti’ye bakış açısının değiştiğini ifade eden Atlı, “Gittiğimiz her ortamda daha önce hiç yanımızda bulunmayan ya da bizlere çok da sıcak bakmayan insanların çok yaklaştığını görüyoruz” dedi. Bu durumun kendilerini oldukça heyecanlandırdığını dile getiren İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı, “Yani ben Kahramanmaraş’ta bizlere çok ciddi bir teveccühün olduğunu düşünüyorum. Bizim geçmiş günlerde yapmış olduğumuz bir anket çalışması vardı ve orada yüzde 29 bir oran çıkmıştı. Şimdiye kadar bizim camiaya yakın olmayan vatandaşın bizleri desteklediğini görüyoruz” diye konuştu.

‘Herkesi Kucaklayan Bir Yönetim Kuracağız’

İYİ Parti olarak Kahramanmaraş’a büyük vaatlerinin olduklarını ve yakın zamanda gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde ilçe belediyeleri alacaklarını iddia eden Faruk Atlı, bu konuda şunları dile getirdi: “Kuzey ilçelerin tamamının İYİ Parti’nin belediyesi olacağını düşünüyorum. Türkiye geneline baktığımız zaman işsizlik oranı en düşük il Kahramanmaraş ve bunun nedeni tekstil memleketi olmasıdır. Ancak tekstil memleketi olmamıza rağmen kalifiyeli eleman bulmakta zorlandıklarını görüyoruz iş yerlerinde. Yani Kahramanmaraş bir tekstil memleketi ise acilen o iş yerlerine eleman üretecek okullar olması lazım. Yine Kahramanmaraş’ta çiftçilik ile uğraşan vatandaşlar var. Çiftçinin maksimum üretim yapması için bazı önlemler alacağız. Bunlara yönelik çalışmalar yapacağız. Bizler üretimin hem Kahramanmaraş’ta hem de Türkiye’de artması için elimizden gelen her şeyi yapacağız çünkü üretmeyen bir Türkiye, gelişemeyen bir Türkiye demektir. Kahramanmaraş’ı hem herkesi kucaklayan bir yönetim ile kucaklamak istiyoruz, hem çiftçilerimizi üretimi arttıracak şekilde yönlendirmek istiyoruz hem de Kahramanmaraş’ın tekstilinin gelişmesi için kalifiyeli eleman yetiştirmek için meslek okullarının arttırmayı düşünüyoruz.”

‘Davet Geldiği Takdirde Partilerin Kongrelerine Katılırız’

Şu ana kadar gerçekleştirilen ve kendilerine gelen davetlere katıldıklarını belirten İl Başkanı Atlı, “Bunun bir örneği CHP Kahramanmaraş İl Kongresi’dir. Bunun yanında Saadet Partisi’nden davet geldi onun da kongresine katıldık. Yine bize diğer partilerden de davet geldiği takdirde kongrelere katılırız. Çünkü bizim kimseyle kavgamız yok, kimseye hasım değiliz ve kimsenin altını oymak için ortaya çıkmış bir parti değiliz. Siyaset bana göre hizmet etme aracıdır. Sizler aldığınız güçle milletin sorunlarını çözmekle mükellefsiniz” şeklinde konuştu.

‘Meral Akşener Topuklu Efedir’

Genel başkanı Meral Akşener hakkında konuşan Başkan Atlı, siyasete düzey gelmesi için Meral Akşener gibi kadınların siyasete girmesi gerektiğini belirtti. Meral Akşener’in birçok erkekten daha yürekli olduğunu altını çizen Atlı, şöyle konuştu: “Şunu unutmamak gerekir ki Türkiye’de yaşayan insanların yarısı kadın. Siyasette az önce söylediğimiz gibi toplum problemlerine çözüm üretme sanatıdır. Sağ olsun Atatürk döneminde 1926’da belki de dünyada en erken kadına seçme ve seçilme hakkı veren devletiz biz. Böyle bir devletinde kadın başbakanı, kadın cumhurbaşkanı olmasından doğal bir şey yok. Bunun yanında siyasete bir düzey gelmesi için kadınların siyasete girmesi önemli, hem de altta kalmış kadınlarımızın cesaretlenmesi açısından, topluma katkısının ön plana çıkması açısından önemli bir şeydir. Ben Meral Akşener gibi bir kadının siyasete el atmasının çok doğru olduğunu düşünüyorum. Bizler Meral Hanım’a topuklu efe diyoruz. Birçok erkekten daha çok yürekli olduğunu herkes bilir. Kendisi birçok erkek ile düelloya katılan yürekli bir kadındır.”

‘Devletimiz Afrin’de Son Derece Doğru Karar Aldı’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçekleştirdiği 36. Olağan Kongresi’nin ülke demokrasisi için hayırlı olmasını ve kendilerinin diğer partilerle rakip olmadıklarını söyleyen İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı hakkında ise şu yorumu yaptı: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bizim evvelden veri Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin en çok saygı duyduğu bir kurumdur. TSK, her zaman da en güvenilen kurum olarak çıkmıştır. TSK, bizler için peygamber ocağı diye nitelendirdiğimiz kuruluştur. Ne zaman ki Türkiye’nin ordusu bir yerde operasyona veya savaşa girerse bütün bir millet topyekûn olarak bizler onların arkasında dururuz. Bizler Türk Milleti olarak şanlı ordumuzun Afrin’de yürüttüğü operasyonun arkasındayız. Bu harekât yüzde yüz yapılması gereken bir harekattı. Devletimiz de son derece doğru bir karar alarak harekât başlattı.”

‘Partimin Neferiyim’

Bütün partilerin bir kitle partisi olarak ortaya çıktığını, Türkiye’de geçmişten günümüze her partinin harman bir oluşumla iktidar olduğuna dikkat çeken Faruk Atlı, “. Birçok insanı bir araya getiren AK Parti, bundan dolayı bir sinerji oluşturdu. Yani bu bütün partilerden katılımların sinerji doğuruyor” diye konuştu. Partisine yönelik engellemelerin geri tepeceğini belirten Başkan Atlı, zamanında Meral Akşener’in parasını verip tuttuğu otelden çıkartıldığını hatırlattı. Yaklaşık 2 ay önce Kahramanmaraş’ta bu göreve getirildiklerini bildiren İYİ Parti İl Başkanı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Yaklaşık 2 ay önce biz Kahramanmaraş’ta bu hareketi başlatmak için göreve geldik. İl binası tuttuktan sonra il teşkilatı kurduk. İYİ Parti olarak il teşkilatlanmasını ilk bitiren illerden bir tanesi Kahramanmaraş oldu. Bütün ilçelerimiz kuruldu ve genel merkezimize teslim ettik. Birçok yoğun çalışmalar içerisinde olduğumuz için gençlik teşkilatı çalışmalarımız biraz güdük kaldı. Onu da önümüzdeki günlerde çalışmalarını yapacağız. Bu işlemi ise en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz ki Türkiye’nin geleceğinin gençlerden geçtiğini biliyoruz.”

Onikişubat İlçe Başkanlığı’na Devlet Ağdur Seçildi!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Onikişubat İlçe kongresinde Devlet Ağdur ilçe başkanı oldu. Seçim hakkında konuşan Ağdur, özetle şunların kaydetti: “Ülkenin siyasetinin kısır bir döngüye girdiği bir anda yeni bir alternatifin çıkıp, bizim düşüncelerimizi ifade eden bir parti çıkması, adaleti temsil etmesi çok önemli. Böyle bir partinin Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı olmaktan da onur duyuyorum. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde teşkilatlarımızı kurduk ve çalışmalara başladık. Hayırlı ve Türkiye’ye iyi olacak.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...