Son maçtan 1 puan çıktı

Son maçtan 1 puan çıktı

Bayanlar 2.lig 2. Grupta Mücadele eden Kahramanmaraş'ı temsil eden Maraşgücüspor, Ligin son haftasında sahasında 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

27 Şubat 2017 - 14:05

26 Şubat Pazar Günü Saat 10:30'da Batıpark Sahası'nda Gazikentspor ile karşılaşan Maraşgücü son haftada 1 puanla sahadan ayrılan taraf oldu. Geçen sezon Play-off’tan şampiyon olarak 2. Lige adını yazdırarak 2016-2017 futbol sezonunda Kadınlar 2.lig 2 grupta Kahramanmaraş'ı temsil eden Maraşgücüspor, Ligde Oynadığı 11 Maçta 4 Galibiyet 7 Mağlubiyet aldı 12 puanla 4.sırada yer alıyordu.  Gazikentspor Ligde Oynadığı 11 Maçta 2 Galibiyet 2 Beraberlik 7 Mağlubiyet aldı 8 puanla 6.sırada yer alıyordu. Geçen sezon ki gibi şampiyonluk peşinde koşan ama bir türlü istediğini elde edemeyen Kahramanmaraş Temsilcisi Maraşgücü Son Hafta Rakip Gazikentspor olarak belirlenirken Bayanlar 2.lig 2. Grupta Mücadele Eden Maraşgücüspor Ligin 14.Haftası'nda 26 Şubat Pazar günü saat 10:30'da Batıpark Stadyumu'nda Gazikentspor'u Konuk ettiği maçtan 0-0 eşitlikle ayrıldı.

 

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Karşılaşmaya ev sahibi Maraşgücü ekibi başladı.

Dk3 Orta sahadan gelişen Maraşgücü atağında Yasemin topu şişirdi ve ceza alanına düşen topa Esra’dan önce Gaziantep defansı sahip çıkarak topu uzaklaştırdı.

Dk4 Maraşgücü ekibinde ilk 11 de yer almayan Mislina oyna girerek takım kaptanlığını devraldı ve oyuna hareket katmaya başladı.

Dk9 Sağ kanattan gelişen atakta Dilber topu Fatma’ya gönderdi. Fatma ile hücum yapan Maraşgücü içeri otladığı Mislina gelişine vurdu ve top kalecinin sağından auta gitti.

Dk12 Maraşgücü atağında Yasemin arkadaşı Mislina’ya topu gönderdi. 6 pas içerisinde Mislina ise topu bekletmeden kaleye gönderdi kaleci topu yumruklayarak önemli pozisyona geçit vermedi.

Dk16 Yasemin’in ceza alnı içerisinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonla topu boşa kaçan Esra’ya aktarması sonucunda Esra topu yandan auta attı.

Dk18 Sağ kanattan gelişen Maraşgücü atağında Zehra topu ceza alanı dışında Esra’ya aktardı. Esra ise ceza alanına taşıdığı topu defansa kaptırdı.

Dk21 Gaziantep ekibi bu dakikalarda bastırmaya başladı. Sol kanattan Cansel ile baskı yapan Gazikent içeri aktardığı topa Emine çıktı ve sert şutu kaleci Şebnemde kaldı.

Dk25 Sol kanattan gelişen atakta Maraşgücünde İrem ceza alanına aktardı. Ceza alanında Esra topu sahiplendi. Esra’nın kaleye gönderdiği top direkten üstten auta gitti.

Dk28 Orta sahadan gelişen atakta Nazli topu kademeye gönderdi. Kademede topu Cansel alarak atağa çıktı.

Dk33 Sol kanattan bindirme yapan Maraşgücü ekibinde irem topu orta sahada Yasemin’e aktardı. Yasemin ise hücuma çıkan Esra’ya topu gönderdi. Esra ise kaleci işe karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerine çekti. Kaleci Hilal ise topu defansa kazandırdı.

Dk39 Sağ kanattan kontra atağa çıkan Gazikent ekibinde Rukiye topu ceza alanının içerisine yüksek topu Ceren’e aktardı. Ceren ise sağ kanattan bindiren Sevcan’a bıraktı Sevcan ise topu kaleye gönderdi. Top yandan auta gitti.

Dk44 sağ kanattan Maraşgücü ekibi Buket ile atağa çıktı. Ceza alanında Esra ile Mislina kademeyi de aştı ve Buket’in aktardığı sert şutunda top auta gitti.

Dk45 Her iki takımında baskılı ataklar sonucunda her iki takımda 0-0 eşitlikle ilk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARI

Dk51 Orta sahadan gelişen atakta Ayşe yetim ceza alanı içinde Emine’nin faulüne maruz kaldı. Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı ise Dilber Armut kullandı. Dilber’in kullandığı Penaltıyı kaleci Hilal kurtararak gole izin vermedi.

Dk56 Sol kanattan gelişen atakta Gazikent atağında Cansel’in ceza alanına aktardığı topa Rukiye geriden gelerek topa sert vurdu top yandan auta gitti.

Dk64 Sağ kanattan gelişen Gazikent atağında Pınar ceza alanında bulunan Emine’ye aktardı. Emine ise kaleci ile karşı karşıya kaldı sert vurdu, top üstten auta gitti.

Dk68 Orta sahadan gelişen Maraşgücü ekibinde Yasemin’in ileriye gönderdiği topa İrem sahip çıktı ve Baskın geçen oyunda Ani bir atakla sağ kanattan Mislina’nın geliştirdiği pozisyonda ceza yayı dışından kaleye direk gönderilen top direkte patladı.

Dk71 Sol kanattan gelişen Maraşgücü atağında Hatice topu Dilber’e aktardı. Dilber ise boşa kaçan Mislina’ya bıraktı Mislina ise gelişine topa vurdu top üstten auta gitti.

Dk79 Orta sahadan gelişen atakta Gazikent ekibinde Ceyda topu Ceza alanı içerisinde bulunana Dilara’ya aktardı ve Dilara gelişine topu kaleye gönderdi. Topu kaleci Şebnem rahat kontrol etti.

Dk84 Sol kanattan gerçekleşen atakta Esra topu kontrol ederek ceza alanına kadar topu taşıdı ve arkadaşı Mislinaya topu aktardı. Mislina ise ceza alanında rakibini aşmak istedi ama defans topu çelmesini başardı.

Dk86 Orta sahadan gelişen atakta Maraşgücü’nde İrem topu ceza alanına kadar taşıdı. Ceza alanında ise atakta defans topu kornere çeldi. Kornerden ise sonuç çıkmadı.

Dk90 Her iki takımda baskılı ataklarla kalelere yüklenirken iki takımda golü bulamadığı karşılaşmanın normal süresi 0-0 eşitlikle noktalanırken müsabakaya 4 dakika ilave edildi.

Dk90+4 Müsabakanın uzatma dakikalarında ise gol sesi çıkmadı ve her iki takımda 1’er puana razı oldu.

 

MÜSABAKA TABLOSU 

STADYUM: Batıpark

HAKEMLER: Hanifi Vurucu, Emrah Kundakcı, Abdussamet Şahan

MARAŞGÜCÜ: Şebnem Doğru, Burcu Zehre Hayta, Hatice Kurukafa, Ayşe Yetim, Buket Yıldız, İrem Sude Yılmaz, Yasemin Gül, Hatice Doğan, Esra Çalışkan, Dilber Armut, Tuba Başaran

GAZİKENT: Hilal Yassı, Eda Yıldız, Nazlı Küçük, Cansel Hızyolu, Rukiye Ergül, Dilara Batur, Ceren Özberk, Ceyda Özkan, Emine Yılmaz, Pınar Can Demir, Sevcan Teke

(HABER VE FOTĞRAFLAR: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...