STK’lar sordu Ünal cevapladı

STK’lar sordu Ünal cevapladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığının ortak düzenlediği Yerel Buluşmalar ve İstişare Toplantısında Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek şehrin sorunları ve çözüm yollarını konuştu. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Mahir Ünal ile Kahramanmaraş Milletvekilleri katıldı.

06 Şubat 2018 - 08:44

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından birlikte organize edilen Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Dernek Başkanları ile düzenlenen istişare toplantısı Pınarbaşı Destan tesislerinde gerçekleşti.

Toplantıda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili konuşarak ‘’Bugün ülkemizin bekası ve geleceği için Kahraman ordumuz, başkomutanımız ve saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın talimatı ile ülkemizi tehdit etmeye çalışan hadsizlerin haddini bildirmekte onlara gazaları mübarek olsun diyoruz kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz’’ dedi.

Büyükşehir olarak şehri hep beraber yeniden inşa ettiklerine değinen Başkan Erkoç, ‘’Değerli sivil toplum kuruluşu başkanlarımız, Büyükşehir olarak hep beraber Kahramanmaraş’ı inşa etmek üzere omuz omuzayız. Bununla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı birimi kurduk’’ dedi ve Daire Başkanlığının görevleri hakkında bilgi verdi. Daire başkanlığının STK’lar ile irtibat halinde bulunacağını, istişareler yapıp sonuçlarını kendilerine ulaştıracağını, zaman zamanda hep beraber bir araya geleceklerini söyledi. ‘’Bugün de saygı değer Genel Başkan Yardımcımızın Başkanlığında heyet olarak sizlerle bir aradayız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.  

Organizasyon ile ilgili bilgi veren AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir sözlerine ‘’Saygıdeğer Genel Başkan Yardımcım kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım ve Saygıdeğer Milletvekillerim, İlçe Başkanlarım Belediye Başkanlarım ve kahraman şehrimizin, Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcileri hepiniz programımıza hoş geldiniz’’ diyerek başladı.

Programı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak organize ettiklerini belirten Özdemir, ‘’Bir kaç aşamadan geçtikten sonra en sonunda şehrimizin Sivil Toplum Kuruluşları ile bir istişare toplantısı yapalım dedik. Bundan önce muhtarlarımız ile mahalle başkanlarımız ve il görevlilerimiz ve toplumun değişik kesimleri ile bu toplantıları yaptık. İlçelerimizde de ilçe belediye başkanlarımız yapıyorlar. Bugünde sizlerle bir araya geldik. Genel Başkan Yardımcımızın da onayını aldık. Şimdi sözü size bırakacağız ve istişaremizi yapacağız daha Sonra Genel Başkan Yardımcımız ve vekillerimiz ile birlikte oluşan ortak nokta varsa konuşulması gereken bunlarla ilgili değerlendirmeleri alacağız’’ diyerek sözlerini tamamladı ve STK temsilcilerinin sorunları ve önerileri dinlenerek istişareler yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yaptığı konuşma ile toplantı sona erdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...